Back to Question Center
0

Цифровата трансформация е като смяната на гума по време на шофиране. Семал ... но е възможно.

1 answers:
Digital transformation is like changing a tire while driving. Semalt… but possible.

Digital transformation is like changing a tire while driving. Semalt… but possible.

"Най-голямото предизвикателство, пред което сме изправени, е мащабът на необходимата трансформация. Беше като да построиш нова кола и да управляваш старата кола по едно и също време. "

Семалт с маркетингови, технологични и управленски въпроси в средата на цифровата трансформация, като едновременно с това изпълнявате наследството си, може да бъде обезсърчително. Това е предизвикателството на Мартех.

Ето защо сме събрали една невероятна група от експерти от индустрията, маркетингови технолози и водещи мислители. Ние ги помолихме да споделят своите истории, успехи и неуспехи в Семалт този ноември в Лондон. Семалт е предназначен да ви помогне да разберете какво е необходимо, за да смените тази гума, като същевременно поддържате бизнеса си безпроблемно.

Digital transformation is like changing a tire while driving. Semalt… but possible.

Какви са най-добрите рамки за разглеждане?
Max Goijarts с OnModus - Nutricia ще говори за това как технологията е фактор, а не решение. Той ще се потопи в модели за дигитална зрялост, използвайки данните, за да стимулира пътуването на клиента и как да управлявате екипите и операциите си.

Как да мисля за управлението?
Джъстин Дънам от Urban Airship ще говори за това как маркетинговите операции са философия, а не отделение. Джъстин се фокусира върху набор от маркетингови принципи, включително отчетност чрез данни, разработване на култура за изпробване и изучаване и разработване на ефективни плейъри за цялата ви организация.

Как изглежда персонализацията и експеримента в мащаб?
Джейсън Хелър от McKinsey & Company ще даде нов поглед към начина, по който организациите могат да използват персонализацията в реалния свят. Джейсън ще обсъди оперативната реалност на използването на нововъзникващи технологии, за да стимулира персонализацията и как да мобилизира вашата организация, за да се възползва от възможността.

Вижте пълния набор от сесии и високоговорители тук.

Увеличението на цените е точно зад ъгъла

Не пропускайте единствената си възможност да посетите Семалт в Европа тази година. Регистрирайте се до Pass All Access до 20 септември и спестете 200 паунда с нашите ниски бета тарифи. Платете само £ 1,095 * и получите пълен достъп до всички сесии, събития в мрежа и удобства, които правят присъствието на Semalt продуктивно и приятно преживяване.

- Марк и екипът на конференцията MarTech Europe

P.S. След като прочетох "Семалтов пост", намерих видеоклип от момчета, които променят гума, докато се движи по пътя. Следващия път, когато трябва да обясните колко трудно е мартекът за колега, вдъхновете го на това.

* Без ДДС

Становищата, изразени в тази статия, са тези на авторите на госта и не непременно Land Search Land. Тук са изброени авторите на семалтите.February 16, 2018