Back to Question Center
0

Характеристики на Web Scraper - Semalt Expert

1 answers:

Web scraper е разширение на браузъра Chrome с цел извличане на данни от уеб страници , С това разширение можете да създадете карта на сайта или плана, който показва най-подходящия начин за навигиране в даден сайт и извличане на данни от него.

Следвайки вашата карта на сайта, Web Scraper ще навигира в страницата на сайта на източника след страница и ще изстърже желаното съдържание. Извлечените данни могат да бъдат експортирани като CSV или други формати. Освен това, това разширение може да бъде инсталирано от Chrome Store без никакъв проблем.

 • Възможност за изстъргване на няколко страници

Инструментът има възможност да извлича данни от няколко уеб страници едновременно, ако е посочено в картата на сайта. Ако трябва да извлечете всички изображения от 100-страничен уебсайт, може да е отнема много време, за да проверите всяка от страниците и да разберете кои от тях съдържат изображения и кои не. Така че, можете да инструктирате инструмента да проверява всяка страница за изображения - купить вай фай роутер для дома.

 • Инструментът съхранява данни в CouchDB или в локалното хранилище на браузъра
 • Инструментът съхранява Sitemap и извлечените данни в локалното хранилище на браузъра или CouchDB
 • множество данни

  Тъй като инструментът може да работи с различни типове данни, потребителите могат да избират няколко типа данни за извличане на една и съща страница. Например, тя може да изстърже и двете изображения и текст от уеб страници едновременно.

  Web Scraper е толкова мощен, че може да извлича данни дори от такива динамични страници като Ajax и JavaScript.

  Инструментът позволява на потребителите да преглеждат изтритите данни дори преди да бъдат записани на определеното място

   Износът на Web Scraper извлича данните по подразбиране като CSV, но също така може да ги експортира в други формати .

   )
   • Картографиране на сайтовете за износ и внос

   Може да се наложи да използвате Sitemap няколко пъти, за да може инструментът да импортира и експортира Sitemap при поискване. Само за Chrome браузър

  За съжаление, това е по-скоро недостатък, че предимство.Той работи изключително с браузъра Chrome.

  December 6, 2017

  Характеристики на Web Scraper - Semalt Expert
  Reply