Back to Question Center
0

Semalt дефинира страхотни инструменти за извличане на текстове от HTML документи

1 answers:

Текст в HTML документ е специфичен тип съдържание, HTML тагове ( ,,,). Има различни изчерпателни и мощни програми, които могат да помогнат прибирането на всички видове данни, включително текстове, снимки и връзки. Освен това всички извлечени данни могат да бъдат преобразувани в структуриран и удобен за потребителя формат - revenda de hospedagem brasileira. Нещо повече, не е нужно да изучавате кодове, защото тези инструменти са полезни за всеки, който няма умения или опит за кодиране.

1. Import.io:

Import.io е един от най-добрите, най-популярните и полезни инструменти, които могат да работят в магически режим. Инструментът е доста популярен поради удобния за потребителя интерфейс. С помощта на Import.io можете да посочите URL адреса и програмата ще изреже и подреже информацията за вас. Тя представя съдържанието под формата на маса и се предлага с различни опции за предварително зареждане. Данните могат да бъдат изтеглени под формата на JSON или могат да бъдат запазени директно на вашия твърд диск.

2. Octoparse:

Octoparse извлича всички видове данни, организира я в структурирана форма и ви помага да разграничите неструктурираните и структурираните данни. Трябва само да кажете на програмата какво да правите и как да извлечете данните както в дълбочина, така и в ширина. Той грабва текстовите данни, които се състоят от низове. Тази програма не поддържа текстови файлове, видеоклипове, аудиоклипове и изображения.

3. Uipath:

С Uipath е лесно да автоматизирате формата за попълване, навигация и кликване. може да съхрани данните под формата на HTML, JSON и Silverlight.Освен това можете да обучите тази програма, за да подражавате на човешките действия с различни сложности

4. Кимоно: 16)

Kimono работи с изтриване на новини и цени.Това е точен и усъвършенстван инструмент за извличане на текст от HTML документите.Киноно може да извади различни формуляри за данни

5. Screen scraper:

Екранът Scraper е друг полезен инструмент за извличане на данни, който може да осигури чисти и чисти данни, както и да се справи с трудностите, свързани с подреждането на данните. малко скъпо, а безплатната му версия идва с ограничен брой възможности и функции.

6. Scrapy :

Scrapy е една от най-мощните, висококачествени и невероятни платформи за уеб обхождане и извличане на данни. Той се използва за обхождане на множество сайтове и може да извлича структурирани и неструктурирани данни според вашите изисквания. Той помага да се следи и автоматизира качеството на данните, като се гарантира, че получавате най-добри резултати за вашия онлайн бизнес.

7. Scraper Wiki:

Също като други подобни програми Scraper Wiki има много възможности. Нямате нужда от кодиращи умения, за да постигнете най-добри резултати от тази програма. Можете да извлечете не само нормални уеб страници, но и цялата Wikipedia, използвайки Scraper Wiki. Поддържа PHP, Python и Ruby.

Надяваме се, че сте намерили нещо, което струва в този списък, и ви препоръчваме да споделите тези готини инструменти с приятелите си.

December 6, 2017