Back to Question Center
0

Ефективно уеб Scraping Freeware - Semalt Съвети

1 answers:

Визията за премахване на всички предизвикателства с достъп до информация вдъхновява развитието на този инструмент. С други думи, инструментът е създаден, за да улесни достъпа на хората до структурирана информация.

Така че големите препятствия за събиране на данни са били елиминирани при изграждането на този безплатен уеб scraping freeware. Потребителите вече ще прекарват повече време в четене и анализ на полезна информация, вместо да се борят да получат достъп до информация.

Накратко, основната цел на този инструмент е да направи извличането на данни много лесно. Вместо да използвате конвенционални инструменти за изстъргване на данни , които са доста трудни за нетехническия човек, или инструменти, които са неефективни при работа със сложни уеб сайтове, можете да се възползвате от лесен за използване, но ефективен инструмент с едно кликване ,

Когато разберете колко време и други ресурси се разсейват в събирането на данни, ще разберете, че има крайна нужда от гъвкав, но мощен инструмент за прихващане на данни - walnut wood slat-back counter stools.

ParseHub дава на разработчиците пълен контрол върху това как могат да структурират и модифицират елементи, така че да не се налага да се борят с уеб инспекторите на браузъра. С този инструмент може да не е необходимо да пишат отново кода за изтриване на данни. Това е така, защото ParseHub може да работи върху формуляри, падащи менюта, удостоверяване, безкрайно превъртане, интерактивни карти и много по-лесно.

Всичко, което трябва да направите, е да посочите и кликнете върху всички елементи, които трябва да извлечете от уеб страница. ParseHub не само ще ги извлече за вас, но и ще ви помогне да познаете подобни елементи на други уеб страници

ParseHub API

Тази функция улеснява извличането на данни и

Инструментът може да разпознае шаблоните при извличането на данни и ще го използва, за да предотврати последващите ви инструкции за остъргване

Той може да се замени с CSS селекторите и атрибутите на елемента. сложни уеб сайтове. Той има механизми за обработка на влизания, безкрайно превъртане, карти, пренасочвания и всички други въпроси, свързани с JavaScript.

ParseHub може лесно да обработва сайтове с хиляди страници, свързани помежду си. Всичко, което трябва да направите, е да създадете различен набор от инструкции за всяка страница и можете да свържете всички страници заедно, като кликнете само върху един бутон.

Всички искания се насочват чрез голям набор IP адреси, за да се защити поверителността на потребителите.

Вашите данни се съхраняват дистанционно за Вашия достъп по всяко време. Можете също да планирате как искате да получавате данните си. Можете да го правите веднъж месечно, всеки ден, всеки час или дори всяка минута. Всичко зависи от вас.

December 7, 2017