Back to Question Center
0

Semalt представя ефективен инструмент за уеб екстракция

1 answers:

Хората вече осъзнават значението на така че има огромна нужда от това. В офертата за внасяне на суми по заявка бяха разработени множество програми за изтриване на уеб. Някои от тях имат един обезкуражаващ недостатък или другият.

В действителност някои дружества трябваше да изпробват няколко заявления, преди да се натъкнат на подходящия за техния бизнес. Ето препоръка за вас - 18650 battery efest. Изпробвайте екстрактора на уебсайтове 9. 62, лесен за използване софтуер за изтриване на уебсайтове .

С екстрактор на уебсайтове 9. 62, е доста лесно да изтеглите цял уеб сайт и да запазите цялото съдържание на локален твърд диск. Изтеглените сайтове могат да се използват и използват отново, тъй като те вече са запазени с тях. Други привлекателни характеристики на програмата са разгледани по-долу.

Възможност за остъргване на 100 страници наведнъж

Едно нещо, което стои на този инструмент е неговата ефективност. Той може да изтегли до 100 страници, изображения, графики и други типове елементи от данни в една и съща рубрика. Също така има възможност да изтегля файлове от няколко уебсайта едновременно. Трябва само да посочите всичките си целеви URL адреси.

Оборудване за филтриране

Понякога може да е необходимо само определено съдържание от целевите уеб страници. Този инструмент ще ви помогне, тъй като той може да филтрира само необходимото съдържание от уеб страници. С други думи, Web Extractor 9. 62 също предлага висока степен на точност.

30-дневен пробен период

Разбира се, имате право да го изпробвате за няколко дни, за да решите дали да го закупите или не. Ето защо идва с 30-дневен пробен период. Той ще спре да отговаря след 30-ия ден, освен ако не го купите.

Съвместимост

Работи с няколко версии на операционната система Windows. Той поддържа Windows Vista, 2003, 95, XP, Me, 2000, NT и Windows 98.

Малък размер Размерът му е само 662. 62KB. Дори не е до 1 MB. Така че на твърдия ви диск ще е необходимо само малко количество място за съхранение. Това е много важно, тъй като хората сега използват складовите си съоръжения разумно. Те предпочитат по-малки приложения. Това е друга причина за превъзходството на тази програма. Онлайн техническа поддръжка Докато го използвате, може да се натъкнете на някои предизвикателства. Ето защо програмата идва с 24-часова онлайн техническа поддръжка. Винаги можете да потърсите помощ от техния екип за техническа поддръжка по всяко време и всеки ден.

Тук е обобщение на неговите характеристики:

  • Той може да надраска над 100 елемента данни едновременно
  • един път
  • Лесен за използване
  • Той е малък по размер (662.
  • Поддържа Windows 98, NT, 2000, Me, XP, 95, 2003 и Windows Vista
  • Има онлайн техническа поддръжка
да се възползвате от пробния период, за да се почувствате? Тя е напълно безплатна и вие не сте длъжни по никакъв начин да я купите след изпитателния период. С други думи, нямате какво да губите, за да го изпробвате.
December 22, 2017