Back to Question Center
0

Semalt представя ефективен инструмент за уеб екстракция

1 answers:

Хората вече осъзнават значението на така че има огромна нужда от това. В офертата за внасяне на суми по заявка бяха разработени множество програми за изтриване на уеб. Някои от тях имат един обезкуражаващ недостатък или другият - gas calculation software.

В действителност някои дружества трябваше да изпробват няколко заявления, преди да се натъкнат на подходящия за техния бизнес. Ето препоръка за вас. Изпробвайте екстрактора на уебсайтове 9. 62, лесен за използване софтуер за изтриване на уебсайтове .

С екстрактор на уебсайтове 9. 62, е доста лесно да изтеглите цял уеб сайт и да запазите цялото съдържание на локален твърд диск. Изтеглените сайтове могат да се използват и използват отново, тъй като те вече са запазени с тях. Други привлекателни характеристики на програмата са разгледани по-долу.

Възможност за остъргване на 100 страници наведнъж

Едно нещо, което стои на този инструмент е неговата ефективност. Той може да изтегли до 100 страници, изображения, графики и други типове елементи от данни в една и съща рубрика. Също така има възможност да изтегля файлове от няколко уебсайта едновременно. Трябва само да посочите всичките си целеви URL адреси.

Оборудване за филтриране

Понякога може да е необходимо само определено съдържание от целевите уеб страници. Този инструмент ще ви помогне, тъй като той може да филтрира само необходимото съдържание от уеб страници. С други думи, Web Extractor 9. 62 също предлага висока степен на точност.

30-дневен пробен период

Разбира се, имате право да го изпробвате за няколко дни, за да решите дали да го закупите или не. Ето защо идва с 30-дневен пробен период. Той ще спре да отговаря след 30-ия ден, освен ако не го купите.

Съвместимост

Работи с няколко версии на операционната система Windows. Той поддържа Windows Vista, 2003, 95, XP, Me, 2000, NT и Windows 98.

Малък размер Размерът му е само 662. 62KB. Дори не е до 1 MB. Така че на твърдия ви диск ще е необходимо само малко количество място за съхранение. Това е много важно, тъй като хората сега използват складовите си съоръжения разумно. Те предпочитат по-малки приложения. Това е друга причина за превъзходството на тази програма. Онлайн техническа поддръжка Докато го използвате, може да се натъкнете на някои предизвикателства. Ето защо програмата идва с 24-часова онлайн техническа поддръжка. Винаги можете да потърсите помощ от техния екип за техническа поддръжка по всяко време и всеки ден.

Тук е обобщение на неговите характеристики:

  • Той може да надраска над 100 елемента данни едновременно
  • един път
  • Лесен за използване
  • Той е малък по размер (662.
  • Поддържа Windows 98, NT, 2000, Me, XP, 95, 2003 и Windows Vista
  • Има онлайн техническа поддръжка
да се възползвате от пробния период, за да се почувствате? Тя е напълно безплатна и вие не сте длъжни по никакъв начин да я купите след изпитателния период. С други думи, нямате какво да губите, за да го изпробвате.
December 22, 2017