Back to Question Center
0

Как да запълним централния търговец на Amazon с ключовите думи по правилния начин?

1 answers:

Преди всичко друго, нека да се изправим пред нея - оптимизирането на ключовата дума и думата за търсене на Amazon е много по-различно в сравнение с всички големи търсачки като самия Google. Искам да кажа, например, ситуацията, когато трябва да включите много подходящи ключови думи и дългосрочни термини за търсене - директно в специалните секции на вашата продуктова страница, известна като секция за ключови думи за ключови думи на продавача в Amazon. Това е добро място, където да поставите всички ключови думи, които са подходящи за вашата категория продукти / продукти, но все пак не успеят да намерят своето местоположение в заглавието на вашия продукт, или например списък с куршуми.

Разделът за централните ключови думи на продавача в Amazon също е добро място за използване на различни варианти на ключови думи, което никога няма да направи за видима интеграция (например общи грешки, по свой начин, разговорни синоними, комбинации LSI и т.н - asp hosting los angeles.).

Забележете, че от началото на 2017 г. основните полета на секциите на централните ключови думи на продавача в Amazon са индексирани само с 250 знака. Това означава, че всеки продавач на дребно на Amazon трябва да бъде активен, за да има всичко в действие с всички необходими промени, взети своевременно. Ето защо по-долу ще ви покажа кратък набор от полезни съвети и полезни трикове към секцията за ключови думи за ключови думи за продавача в Amazon. Помислете върху следните идеи и изявления, когато го коригирате:

  • Вземете главния списък на целевите си ключови думи и приоритизирайте всяка комбинация по важност. По този начин, имайте предвид, че няма нужда да повтаряте отделни ключови думи - само защото Amazon ще покрие по различен начин комбинации от изрази на търсене с дълги опашки в пет основни полета.

  • Опитайте се да въведете колкото е възможно повече различни уникални ключови думи за всяка от петте полета. Още веднъж - не е необходимо изобщо да се използва всяка една ключова дума многократно. По-добре е да използвате това ограничено пространство по-разумно.
  • Съсредоточете се върху запазването на символите в секциите на Amazon продавачите от централната база от данни. Не забравяйте, че дори и няколко знака да бъдат отрязани, понякога можете да добавите целия нов термин за търсене.
  • Трябва да се избягват всички повторения чрез използване на ключови думи с тирета. Имайте предвид, че от гледна точка на алгоритъма за класиране в A9 на Amazon, само две думи, свързани с кратко тире, вече обхващат всички възможни отделни думи и комбинации от думи. Същото правило е за горни и малки букви, за пълнене / спиране на думи, за възклицания (уверете се, че те се избягват на всяка цена!).
  • Всяка ключова дума или фраза с дълга опашка трябва да бъде отделена само с единични интервали. Искам да кажа, че въобще не са необходими забележки, по-добре не ги оставяйте да заемат това ценно пространство.
  • В края на краищата, уверете се, че използвате цялото пространство в секцията за ключови думи за ключови думи на продавача в Amazon. По този начин не забравяйте да имате двойна проверка, за да разполагате с всичко, без да включвате никакви ключови думи с малко значение.

December 22, 2017