Back to Question Center
0

Как да подобря продажбите на Amazon за мен като новак продавач там?

1 answers:

Amazon е истински "behemoth" на съвременните онлайн продажби на дребно. Това беше доста изненадващо, от това, което първоначално беше проектирано и стартирало точно като онлайн книжарница (преди повече от 20 години), сега се разглежда като нещо определено по-голямо. Можете ли да си представите над 110 милиона посещения на живи купувачи, оценени за този наистина претъпкан пазар? Ето защо всеки модерен търговец на дребно иска да знае как да подобри продажбите си в Amazon за още повече.

Какво трябва да знаят? Как да подобрим продажбите на Amazon с по-голям трафик към своите магазини? Кои категории продукти сега са най-печелившите? И така нататък. Що се отнася до вас, като продавач на начинаещи, който се намира на пазара на конкуренцията на пазара, въпросът как да подобрите продажбите на Amazon е извън. Защо? Просто защото без достатъчно познания и опит и доказани практически умения е почти невъзможно да оцелееш в този наистина пренаселен пазар - after adls. Ето защо по-долу ще ви покажа как да подобрите продажбите си в Amazon и да насочите продуктовата си регистрация към върха на търсенето на продукти, дори ако все още се чувствате като начинаещ предприемач, който продава за първи път някога.

Като се има предвид, че Amazon се фокусира главно върху осигуряването на добър опит в пазаруването, не е чудно, че има набор от императивни правила за всеки продавач да се съобразят. Всичко е просто - ако не ги следвате, лесно можете да бъдете забранени да пускате бизнеса си за продажба на дребно там (в най-лошия сценарий, може да получите постоянна забрана). Така че, ако не искате да прочетете цялата политика на продавача в Амазонка, ето какво трябва да се обърне към най-точното ви внимание. Да не подобрявате продажбите си на Amazon, но поне да оцелеете там и да започнете да се движите до вашия търговски успех като водещ продавач във вашата продуктова категория.

Основен набор от правила на Amazon

  • Винаги трябва да отговаряте на условията за доставка,.
  • Поддържането на добри продуктови оценки и положителните отзиви на клиентите е може би единственият начин да се превърнете в успешен търговец на дребно на Amazon, за да се превърнете в истински продавач на големи времена, който си струва да купите с.
  • Продължавай разговор в реално време с клиентите си. Бързият отговор на всяка отрицателна обратна връзка, както и отговорът на въпросите на вашите клиенти относно вашата услуга не повече от 24 часа - не е никакъв лукс. Това е общоприета практика на клиентска поддръжка, която да бъде следвана от всеки активен онлайн бизнесмен, който продава там.
  • Обща проследяваща информация трябва винаги да се предоставя заедно с всеки клиент, който купува с вас на Amazon.
  • Всеки елемент, който продавате, трябва да бъде подкрепен с набор от привлекателни изображения, които показват всяка страна на ежедневната му употреба и общите средства за поддръжка. Имайте предвид обаче, че поне едно изображение на продукт ТРЯБВА да има бял фон.

December 22, 2017