Back to Question Center
0

Семалт Акции Характеристики на една програма Scraper трябва да знаете за

1 answers:

Програмата за скрепер автоматично извлича данни или съдържание от различни уеб страници. Той може лесно да чете HTML документите, PDF файловете и текстовите документи лесно и да изтрива полезна и смислена информация според нашите изисквания. Разработчиците използват програми за скрепери, за да изпълняват различни задачи. Те насочват главно към динамични уеб сайтове и социални медийни сайтове, за да получат полезна информация и да я преобразуват в четим формат. Има стотици хиляди програми за остъргване в интернет и всички те имат отличителни характеристики и свойства.

Тук обсъдихме най-невероятните характеристики, които вашата програма за остъргване трябва да има - leather caps hats men.

1. Извличане на данни в различни нишки:

Уверете се, че избраната от вас програма може да извлича информация в различни нишки и да изпълнява множество задачи едновременно. внос. io и Kimono Labs са две услуги за остъргване, които се използват за обхождане на уеб страници и събиране на данни. Те изпълняват няколко теми и правят вашето браузване безпомощно. Можете да изстъргвате данни от до 30 уеб страници и да спестите време и енергия. Ако програмата Ви осигурява отлична производителност, можете да изберете да я изтриете.

2. Заредете уеб страниците бързо:

Това е една от най-характерните черти, които вашата програма за скрепери трябва да притежава. Ако тя зарежда уеб страниците ви с бърза скорост, трябва да я изберете незабавно. ParseHub е полезна услуга за остъргване, която извлича информация от различни сайтове и създава качествени резултати за своите потребители. Той също така създава асинхронни заявки като AJAX и улеснява работата ви. Подобна програма е полезна за предприятията и програмистите. Можете да извлечете съдържание от различни HTML документи и PDF файлове, както и да насочвате множество изображения и видео файлове.

3. Получаване на информация от сайтове за социални медии:

Лесно е да се събират и остъргват данни от динамични сайтове, новинарски бюра и туристически портали. Но ако вашата програма за остъргване може да получи и извлечете информация от Facebook, LinkedIn и Twitter, трябва да я опитате. Easy Web Extract е мощен скрепер, който позволява на начинаещите потребители да събират информация от социалните медийни мрежи лесно и удобно. Тя също може да се справя с различни Facebook общности и scrapes смислени данни от LinkedIn за своите потребители.

4. Автоматизира проекти по всяко време:

Добра скреперна програма автоматизира проектите на своите потребители и спестява време и енергия. Octoparse е прекрасна възможност за програмисти и предприятия. Можете да планирате проектите си за извличане на данни или да позволите на тази услуга да изпълни сами задачите . Той е съвместим с почти всички уеб браузъри и операционни системи, включително Windows, Linux и Mac.

5. Експортиране на данни във всеки формат:

С помощта на IWebTool Link Extractor и Link Extractor можете не само да извличате желаните данни, но и да ги експортирате във вашия любим формат. Той поддържа главно CSV, XML, Access, HTML, SQL Server и MySQL и ви предоставя точни и надеждни резултати. Също така можем да постигнем резултати за всякакъв вид дестинация на базата данни чрез ODBC връзка. Той е подходящ за малки и средни предприятия и одрасква голям брой уеб страници едновременно.

December 22, 2017