Back to Question Center
0

Semalt предлага 5 версии на инструмента за екстракция на изображения

1 answers:

Инструментът за извличане на изображения помага да се генерират списъци с изображения,. Можете да използвате този инструмент, за да извлечете снимки и да ги експортирате във формат JSON. Този инструмент има удобен за потребителя интерфейс и е лесен за използване - horaire semaine excel. Просто трябва да въведете URL адреса на уебсайт, който искате да анализирате, и да натиснете бутона "Изпращане". Инструментът за извличане на изображения незабавно извлича съдържанието и получава желаните резултати. Някои от последните версии са споменати по-долу.

1. ExtractPDF:

ExtractPDF помага за остъргване на PDF документи и ги разбива в отделни раздели: изображения, текст, шрифтове и метаданни. Можете да изстържете колкото се може повече сайтове, без да се прави компромис с качеството. Просто трябва да вмъкнете URL адреса и да позволите на ExtractPDF да изтрие данните си

2. Konwerter:

Konwerter е друг чудесен екстрактор, който с лекота изтрива вашите изображения и Word документи. Този инструмент е добър за предприятия и бизнесмени. Можете да остъргвате BMP, GIF, JPG и PNG файлове, като използвате този инструмент. Просто трябва да подчертаете данните и натиснете бутона "Извличане", за да започнете да изстъргвате. Когато Konwerter се извършва със скрап, можете да изтеглите данните в желания формат.

3. SmallPDF:

SmallPDF е друга версия на инструмента за екстракция на изображения. Той има удобен за потребителя интерфейс и може да изстърже толкова изображения, колкото искате. SmallPDF не само издрасква JPG и PNG файлове, но и извлича данни от PDF документи. Можете да получите данните в четлив и мащабируем формат и да генерирате повече потенциални клиенти в интернет. Когато вмъкнете URL адреса или качите изображение, просто трябва да кликнете върху бутона "Scrape" и да оставите този инструмент да изпълнява задачата си.

4. PDF Online:

PDF Online е една от най-добрите версии на инструмента за извличане на изображения. Тя ви дава висококачествени изображения и остъргва голям брой уеб страници с лекота. Единственият недостатък е, че този инструмент може да изстърже до три изображения едновременно. Това означава, че не можете да го използвате за големи проекти и ще трябва да купите своята премия версия. Не е нужно да изтегляте PDF Online и да обработвате онлайн задачите си за извличане на данни. Това е изчерпателна и надеждна програма, подходяща за бизнеса, програмистите, програмистите, ИТ експерти и уебмастъри.

5. PDFMate:

PDFMate е още една превъзходна версия на инструмента за екстракция на изображения. Понастоящем той е достъпен само за потребители на Windows и е известен най-вече с удобния за потребителя интерфейс. С PDFMate можете да изстържете колкото се може повече изображения или PDF файлове, колкото искате. Този инструмент дори scrays данни от жълти страници, бели страници, дискусионни форуми и онлайн директории. Той отстранява PNG и JPG файлове и е надежден софтуер.

За правилна оптимизация на двигателя за търсене, всички изображения трябва да са означили ALT атрибути. Атрибутите информират Google за вашите снимки и дават представа за типа съдържание, което публикувате. Горните версии на инструмента за извличане на изображения са надеждни и точни. Те ни дават желаните резултати и не се нуждаем от код. Можете да се възползвате от този софтуер за извличане на изображения като непрограмиран.

December 22, 2017