Back to Question Center
0

Дали инструментите за търсене на ключови думи за продавачите в Amazon наистина са необходими за собствената ми продуктова малка обява?

1 answers:

Всъщност всяка платформа за електронна търговия или капка бизнес-морски транспорт (като самата Амазонка, както и иБей, магазин Алибаба, Walmart и т.н.) всъщност са много подобни на оригиналните търсачки по природа. Това означава, че подходящата стратегия за оптимизиране на съдържанието е незаменима част от всеки успех на търговията на дребно там. По този начин прецизно насоченото и задълбочено изследване на ключови думи е точно това, което съчетава линията между наистина възходящия онлайн проект и абсолютния бизнес провал - best peru vacation packages. И това означава, че използването на висококачествени инструменти за търсене на ключови думи, предназначени за продавачите на Amazon, се превръща в крайна необходимост - необходима само за да оцелееш под това истинско безпомощно ниво на пазарна конкуренция там - а не на каквото и да е лукс,. Така че, по-долу ще ви покажа няколко добри инструмента за ключови думи за продавачите на Amazon.

Всички те са доказани и надеждни онлайн помощници, които проверих за собствената си продуктова малка обява на този претъпкан пазар - се чувствайте свободни поне да опитате със следното: 1)

Google Keyword Planner

Не е чудно, това добро старо проучване на ключови думи и услугата за управление на рекламите е мощен инструментариум за оптимизация, който обикновено се използва от лъвския дял на експертните SEO. Разбира се, Google Keyword Planner не е сред инструментите, които са специално пригодени за продавачите на Amazon. Въпреки това, когато става въпрос за ключови думи за проучване и разбиране на основните тенденции в търсенето на продукти - инструментът за инструмента за планиране на ключови думи е точно това, което може да ви даде хубава начална точка, за да започнете, в съответствие с представянето на цялата картина на всички потенциално печеливши и печеливши ключови думи. В идеалния случай, ако са оптимизирани по правилния начин, те трябва да станат вашите основни целеви ключови думи, за да стимулирате органичния трафик от търсенето към списъците с продукти на Amazon и следователно да определите вашите общи възможности за генериране на приходи.

Когато става въпрос за идентифициране на най-печелившите ключови думи и задължително спечелените комбинации за търсене на продукти с дълги опашки, продавачът Prime със сигурност е сред най- най-добрите инструменти за продавачите на Amazon. Всичко тук е съвсем просто. И всичко, от което се нуждаете, е просто да въведете име на продукт или индивидуален номер на ASN на Amazon - и сте готови, като имате списък с ценни предложения за ключови думи, подготвени почти за Вас.

AMZ Insight

Това е друга добра възможност за оптимизация на ключови думи за търсене и оптимизация на обяви в Amazon. AMZ Insight е целият набор от инструменти, предназначени за продавачите на Amazon, за да бъдат по-точни. Ето защо този "инструментариум" може да ви помогне не само с предложения за конкурентна проницателност и дългосрочна опашка, а с намиране на най-трендните заявки за търсене, оценяване на техните средни обеми за търсене, измерване на броя на свързаните с тях продукти, които вече са индексирани определена ключова дума, оценяваща текущото ниво на конкурс за ключови думи, реклами с ЦнК и още повече.

December 22, 2017