Back to Question Center
0

Колко време SEO семалат взема?

1 answers:

За непосветените, SEO може да изглежда обезсърчително. Първата стъпка е сравнително лесно, но за да бъдете успешни в една особено конкурентна среда, трябва да се посветите на стратегията. Семалт трябва да придобият нови умения, да се консултират с общността с проблеми, които не можете да решите сами, и непрекъснато да увеличавате разнообразието и интензивността на вашите стратегии.

Общото решение за това е просто да наемете вътрешен експерт по SEO, който може да се справи с всички тези задачи. Ако не можете, трябва да се справите сами с вас. Така или иначе, цената може да бъде забранена, особено ако сте нововъзникващ малък бизнес. Семалт, прекарвайки всички тези часове, които сами го прави, може да ви върже, като ви предпазва от преследване на по-продуктивни дейности, които не могат да бъдат възложени на външни изпълнители.

Семал ти вземаш решение, трябва да знаеш едно нещо: колко време наистина прави SEO?

Краткият отговор

Честно казано, краткият отговор е, че всъщност всичко зависи. Дружеството "Семалт" има свои отделни нужди, с различни клиенти, конкуренти и индивидуални цели. Ако се опитвате да класирате високо стотици различни ключови думи срещу тежката конкуренция, ще трябва да отделите много повече време, отколкото някой, който просто иска по-добър шанс за класиране на място.

Това е обективната истина, но тъй като знам, че това не помага на средния предприемач да изчислява времената и разходите, Семалт също така изследва по-субективни инструменти за анализ. Само не забравяйте, че няма нито един отговор, който да важи за всички.

Повечето професионалисти, които ще прочетат тази статия, са собственици на малки и средни предприятия, така че по-голямата част от анализа ще се прилага най-добре за тези типове компании. Също така, представените оценки на времето могат да варират в зависимост от обхвата и силата на кампанията Ви.

Оптимизация на място: Настройка

Едно от първите неща, които трябва да направите в SEO кампания, е да настроите сайта си правилно за SEO. Това вероятно означава:

  • Реконструкция на обекта
  • Структуриране и актуализиране на вашата sitemap
  • Предлага интуитивна навигация, включително микроформатиране
  • Внедряване на подходящи маркери за заглавие и мета тагове в
  • Проверка за 404 грешки или лош код
  • Подобряване на скоростта на обекта
  • Подобряване на сигурността

Всъщност това са само някои от нещата, които трябва да направите. Обявяването им вероятно ще доведе до много по-дълга статия. Просто знайте, че има масивен контролен списък, който ще трябва да минете, но обикновено ще трябва да го направите само веднъж. Семалт са няколко неща, които ще трябва да проверявате редовно, което ще отговоря по-късно.

Прогнозно време: От 10 до 40 часа, в зависимост от размера на сайта Ви и текущото му състояние. Това не отчита проектирането и времето за разработка на съвсем нов сайт.

Оптимизация на място: Текущ мониторинг и отстраняване на проблеми

След като първоначалната настройка приключи, по-голямата част от управлението на място за оптимизация идва под формата на периодични прегледи и корекции.

Например, веднъж седмично, ще искате да влезете в Google Инструменти за уеб администратори, за да проверите дали са възникнали грешки при обхождане или дублиращи се описания. Също така ще трябва да актуализирате редовно своята карта на сайта, когато тя се промени драматично. Семалтовите неща не отнемат много време, освен ако не се появи проблем, който ще трябва да решите.

Очаквано време: Около три до 12 часа седмично, в зависимост от размера на вашия сайт и от възникването на проблеми.

Развитие на съдържанието

Развитието на съдържанието е сложна област, защото е една от най-нестабилните. Ако пишете само по една поща на седмица, можете да се махнете с няколко часа седмично себе си.

Прогнозно време: Приблизително три до 50 часа седмично.

Синдикация извън сайта и изграждане на връзка

Отново, тази област на SEO идва в много форми. Семалт понякога връзки и синдикирането им на социални медии в свободното си време няма да бъде интензивно, нито ще изисква много време. Ако изпращате публикации в различни социални медийни платформи и непрекъснато се насочвате към нови издатели за потенциални възможности за изграждане на връзки, ще ви трябва нещо много по-съществено.

Прогнозно време: Между пет и 25 часа седмично.

Местни оптимизационни и периферни стратегии

Има много други стратегии, които можете да извлечете в цялостната SEO кампания. Например, можете да се съсредоточите върху спечелването на повече местни отзиви и да се включите в повече местни директории на трети страни, за да увеличите ранга си в местните търсения. Семалто е технически по избор, но може да ви помогне, ако имате време.

Очаквано време: До 15 часа седмично.

Измерване и анализ

Не на последно място, ще трябва да отделите време за измерване на въздействието на стратегиите си и да ги анализирате за подобрения. Semalt са задълбочени стратегически сесии, които не бива да се вземат леко и в крайна сметка ще диктуват успеха или неуспеха на Вашата кампания. Това каза, че можете да изберете да правите това ежедневно, седмично, месечно или в комбинация от трите.

Прогнозно време: Един до два часа в седмицата.

Долната линия

Дори и за малката група организации, които разгледах тук (малки и средни предприятия), можете да видите огромния обхват на потенциалното време, прекарано в SEO кампания. Посредством семалакация, това е между 12 и 104 часа седмично. Ако слагате 12 часа седмично, не очаквайте скоро да се качите на най-горната позиция. В другия край на спектъра, ако искате най-добрите резултати възможно най-бързо, може да се наложи да наемате служители, изпълнители или агенция.

Отделете известно време, за да разберете колко важно SEO е за вашия бизнес и къде вашият бизнес стои в конкурентния пейзаж. Само тогава ще можете да прецените точно колко време от вас изисква. Както при повечето други стратегии, колкото повече време сте готови да инвестирате, толкова по-добре ще можете да постигнете. Семалт, възможно е да превишите сумата, когато вашият бизнес не е готов за това Source .

Сега, след като сте оценили колко време SEO трябва да поеме, колко трябва да плащате? Разгледайте последващите действия по тази статия: Колко струва SEO?

February 18, 2018