Back to Question Center
0

Семалт споделя най-добрия начин да изстържете данни от уебсайт

1 answers:

Octoparse е полезен и мощен инструмент за остъргване на данни

. Тя може да оптимизира и да изтласка вашите усилия за извличане на данни до следващото ниво. Octoparse идва както в безплатни, така и в платени версии. С безплатната му версия можете бързо да изстържете до пет хиляди уеб страници.

Octoparse събира и изтрива данни от интернет и има повече от 150 000 потребители по целия свят - sony curso fotografia digital. От 2014 г. Octoparse предлага висококачествени услуги за извличане на данни и се стреми да направи подобрения, когато е необходимо.

Данните обикновено се предлагат в интернет в неструктурирана форма. С Octoparse можете не само да изстържете данните си, но и да ги организирате правилно. Наличната информация може да се превърне в ценна информация, благодарение на Octoparse, че това е възможно. Някои от отличителните черти са посочени по-долу.

1. Добър за непрограмисти

Octoparse ви улеснява да извличате данни от интернет без умения за програмиране. Този инструмент е подходящ както за некодиращи, така и за непрограмиращи и автоматично извлича уеб съдържание от динамични и основни сайтове. Освен това тя ни позволява да запазваме данните в чиста, структурирана форма. С Octoparse можете лесно да превърнете данните в потребителски API и да получите желаните резултати.

2. Octoparse като услуга за облаци:

Octoparse е платформа, базирана на облак, която извлича множество уеб страници в рамките на един час и ви дава желаните резултати, като спестявате време и енергия. Не е нужно да се притеснявате за хардуерните ограничения, защото този инструмент не се нуждае от поддръжка и може да изпълнява задачата си редовно.

3. Цените на монитора с Octoparse:

Една от най-характерните особености на Octoparse е, че ви помага да наблюдавате цените и да сравнявате различни продукти. Подходящ е за пазарни уеб сайтове като Amazon и eBay и лесно получава данни от сайта на вашия конкурент. В допълнение, този инструмент scrapes данни в реално време само с няколко кликвания и спестява много време.

4. Генериране на потенциални клиенти:

С Octoparse можете да генерирате потенциални клиенти и да създадете своя списък за продажби за секунди. Нямате нужда от умения за програмиране, защото Octoparse автоматично ще изтрие огромно количество данни. Това ще ви помогне да популяризирате или рекламирате марката си по по-добър начин. С Octoparse можете да подобрите маркетинговите си стратегии и да вземете по-добри решения и прогнози.

5. Добър за ученици и учители:

Учениците и учителите винаги се нуждаят от точни данни, за да задвижат изследванията си. С Octoparse можете да изстържете колкото се може повече уеб страници и да получите лесно информация от електронни книги и списания. Тя ще ви помогне да получите смислени и мащабируеми данни за нула време.

6. Интерфейс "точка и клик":

Octoparse е най-известен с интерфейса "точка-клик". Технологията за усъвършенстване на машинното обучение открива и одрасква данните само с няколко кликвания. Трябва само да маркирате данните, които искате да остъргвате, или да вмъкнете URL адрес на уеб сайта и да оставите Octoparse да изпълнява задачата си. Тя ще се справи с цялата разхвърляна работа зад екрана.

7. Сделки с всички видове уеб сайтове:

Независимо дали трябва да извличате данни от частен блог или динамичен уеб сайт, Octoparse може лесно да се справя с всички типове сайтове. Можете дори да изстъргвате данни от JavaScript, AJAX и HTML документи и да спестите време и енергия.

December 22, 2017