Back to Question Center
0

Как да намерите ключовите думи с голям обем на търсене за оптимизиране на малките обяви в Amazon?

1 answers:

Ако имате жизнеспособен продукт, който да продавате на Amazon, трябва да имате и добра стратегия за това как да го продавате на дребно. Трябва да накарате потенциалните си клиенти да закупят точно вашите продукти, вместо конкурентите ви на пазара. На дъното на кампанията си за оптимизиране трябва да проведете изчерпателно проучване на ключови думи. За да го направите по правилен начин, можете или да наемете експерт в областта на оптимизацията на Amazon, или да използвате специален софтуер за търсене на ключови думи. От съществено значение е веднага да намерите всички целеви термини за търсене, а не да се върнете към тази тема в бъдеще - kleiderboxen umzugsfirma. Забравянето на някои важни ключови думи може да доведе до пари и да изгубят нови възможности. Ключовите думи, които имат висок обем на търсене в Amazon, ще ви помогнат да останете по-добри от конкурентите си и да постигнете по-добри продажби.

В тази статия ще обсъдим някои практически трикове, за да направите изчерпателна научноизследователска работа по ключови думи и да подобрите видимостта на малката си обява в търсенето в Amazon. Освен това ще обсъдим най-добрите инструменти за търсене на ключови думи, които ще послужат като допълнителна помощ в процеса на оптимизирането на вашата Amazon Listing.

Ключови думи за Amazon

Ключови изследвания са неразделна част от вашата оптимизация на продуктите в Amazon. Тя включва търсене на всички подходящи и целеви термини за търсене на определен продукт. Думите за търсене с голям обем са тези думи, които вашият потенциален клиент би използвал, за да намери своя продукт на страницата с резултати от търсенето в Amazon.

Професионалното проучване на ключови думи трябва да включва такива дейности като анализ на пазарни ниши, маркетингов одит и конкурентен анализ. Освен това трябва да направите анализ на поведението на купувачите, за да разберете какво търсят в повечето случаи.

Като правило е почти невъзможно да се събере цялата тази информация ръчно. Ето защо повечето онлайн търговци са склонни да използват онлайн софтуер.

Препоръчвам ви да използвате следните инструменти, за да ви дадат най-точните данни:

  • Google Keyword Planner Най-често използваният инструмент за търсене на ключови думи е Google Keyword Planner. Можете да използвате данните, предоставени от този инструмент, като прокси за оптимизирането на съдържанието на Amazon. Въпреки това, трябва да сте наясно, че системата за класиране на Amazon е малко по-различна от тази на Google. Ето защо предложенията за ключови думи, които ще получите с помощта на този инструмент, няма да бъдат точни. Трябва да приложите някои филтри на Amazon, за да получите картина на типовете и номерата на търсенията, извършени за продукти на Amazon.

Това е номер едно дума Предложете инструмент в мрежата. Той предоставя данни за автоматичните данни за Amazon, Google, YouTube и Bing. Много е удобно, ако искате да сравнявате разликите в начина, по който потенциалните Ви клиенти търсят в различни системи за търсене.

Този инструмент може автоматично да отброява допълнителни думи за дългосрочно търсене, като добавя ключовата дума, която сте въвели в неговата система. Когато изберете всички предложени резултати и щракнете върху бутона за предложения, инструментът ще стартира всички предложения за ключови думи отново в полето за търсене на Amazon. Това изследване ще предостави по-специфични фрази за авто-укрепване.

Ако сте нов в Amazon и искате да решите коя пазарна ниша е най-подходяща за Вашите бизнес нужди, Amazon Niche Анализаторът е това, от което се нуждаете. Той помага да се определи какви продукти можете да продавате и на каква цена. Освен това, като използвате този инструмент, можете да изчислите колко възвръщаемост ще спечелите от него.

Освен това, този инструмент ще ви помогне да проследите стратегиите и позициите на конкурентите си. Можете да определите ценовата си стратегия, да следите ураганните ключови думи и да изчислите приходите от продажбите.

  • Semrush

Semrush е софтуер за оптимизация на професии, който се използва за многобройни оптимизационни цели,. Този инструмент може да Ви предостави най-подходящите и целеви термини за търсене само за няколко минути. Освен това, тя показва ключовите думи на конкурентите ви и начина, по който те се класират по тях. Всичко, от което се нуждаете, е да копирате URL адреса на своя конкурент и инструментът Semrush ще Ви предостави всяка една от ключовите думи, за които се класират.

Как може научните изследвания с ключови думи да увеличат продажбите Ви на Amazon?

Вашите продукти на Amazon ще се показват на страницата с резултати от търсенето, ако вашите обяви съдържат всички ключови думи, които клиентът е написал в заявката за търсене. Ако сте пропуснали поне една дума, тогава продуктът ви няма шанс да се появи в резултатите от търсенето и впоследствие ще пропуснете тази продажба.

Основната цел на проучването на ключови думи е да се направи списък на всички думи за търсене, които са свързани с конкретен продукт. Ако можете стратегически да включите ключовите думи в Amazon с висок обем на търсене в текста на вашия продукт, проучването на ключови думи ще доведе до факта, че повече клиенти ще видят продукта ви, щракнете върху него и накрая ще станат вашите платещи клиенти.

Как да намерим думи за търсене с големи обеми за вашите продукти на Amazon?

Първата есен, бих искал да спомена, че трябва да сте систематични, когато правите изследвания на ключови думи за вашите продукти. Това ще ви помогне да бъдете точни и да не губите съществена информация. Групирането на ключови думи в различни категории ще ви позволи да бъдете систематични и задълбочени. Тези ключови думи могат да бъдат първични и вторични. Основните ключови думи са тези, които разпространяват основния продукт. Това може да са описателни термини за търсене, които идентифицират продукт и претендират за основните му характеристики. Вторичните ключови думи са по-общи думи за търсене, които могат да се използват при търсене на основните ключови думи. Тя може да се прилага към думи, които се отнасят до определена целева група, вид на лицето, вид употреба или други характеристики на продукта.

Така че, за да направите търсенето на ключови думи еволюционно, трябва да разделите всички предложени думи за търсене в две основни категории - първични и вторични. С течение на времето тя ще ви помогне да излезете с най-подходящите комбинации за търсене, които могат да повишат класификацията Ви в Амазонка.

December 22, 2017