Back to Question Center
0

Semalt разговаря за пет различни начина за изтегляне на целия уебсайт за офлайн употреба

1 answers:

Понякога трябва да имаме достъп до съдържанието на сайта,. За това трябва да архивираме файловете си, но повечето хостинг услуги не предоставят тази опция. Може би искаме да имитираме структурата на популярен сайт, както и да разберем как изглежда неговият CSS или HTML файл - mobile casino no deposit bonus usa. Какъвто и да е случаят, има различни начини да изтеглите целия уеб сайт за офлайн достъп. С помощта на някой от инструментите, изброени по-долу, можете със сигурност да изтеглите цял сайт или необходимия брой страници. Всеки път, когато те изискват удостоверяване, можете да изберете свободните им версии и да не плащате нищо за планове за премия. Тези инструменти са особено подходящи за начинаещи и средни предприятия.

1. HTTrack

HTTrack е известна програма или софтуер за изтегляне на цял уеб сайт. Неговият удобен и модерен интерфейс експоненциално улеснява работата на потребителите. Трябва само да въведете URL адреса на сайта, който искате да изстържете и да го изтеглите за офлайн достъп.

Можете да изтеглите целия уебсайт или да маркирате няколко страници, за да ги изтеглите автоматично на твърдия диск. Също така трябва да посочите колко едновременни връзки искате да отворите за изтегляне. Ако определен файл отнема твърде дълго време, за да го изтеглите, възможно е процесът да бъде отменен веднага.

2. Getleft

Getleft е сравнително нова и модерна програма с много функции и удобен за потребителя интерфейс. След като изтеглите и стартирате, трябва да натиснете "Ctrl + U", за да започнете. Въведете URL адрес и запазете директории. Преди да започне изтеглянето, Getleft ще ви попита колко файлове искате да изтеглите и дали те включват текстове и изображения. След като изтеглянето приключи, можем да прегледаме и целия уебсайт офлайн.

3. PageNest

Характеристиките на PageNest са подобни на тези на Getleft и HTTrack. Трябва да въведете адреса на уеб сайта и да го изтеглите на твърдия си диск. На потребителите се искат такива неща като име на уебсайт и къде трябва да бъдат запазени. Можете също така да изберете желаните опции и да коригирате настройките.

4. Cyotek WebCopy

С Cyotek WebCopy трябва да използвате предварително дефинираните пароли за удостоверяване. Можете също така да създадете правилата с тази последна програма и да изтеглите целия сайт незабавно за офлайн употреба. Общият размер на изтегления сайт и общият брой на файловете са показани в десния ъгъл на работния плот.

5. Wikipedia Dumps

Уикипедия не ни съветва да използваме обикновени инструменти като импортиране. io и Kimono Labs, за да изтеглите данните за офлайн приложения. Вместо това винаги препоръчва Wikipedia Dumps, тъй като тази програма гарантира качествени резултати. Можете да изтеглите целия уебсайт в XML формат, като извлечете данни, които са от полза за вашия уеб сайт или онлайн бизнес.

December 22, 2017