Back to Question Center
0

Уеб съдържание Scraper: Това ли е най-добрият начин да получите данни от интернет? - Семалт дава отговора

1 answers:

Получаването на данни от интернет не винаги е лесна задача. Вероятно сте опитали всичко, за да намерите сайт, който съдържа данните, които искате, но не можете да изтеглите или копирате и поставите съдържанието му. Въпреки това, не се отказвайте! Съществуват няколко усъвършенствани начина за получаване на данните във формат, подходящ за по-нататъшно манипулиране:

 • Можете да получите данни от уеб-базирани API (интерфейси за програмиране на приложения). Много уеб приложения като Facebook и Twitter предоставят интерфейси, които позволяват лесен достъп до техните данни. Това е доста лесно да се получат търговски данни и дори данни за правителството, използващи такива интерфейси - شركه تسليك مجاري بالدمام.
 • Можете също да извлечете данни от PDF файлове. Въпреки това, може да не е лесно, тъй като PDF е формат, подходящ за принтери. Има шансове да загубите структурата на данните, необходими при изтеглянето от PDF файл.
 • Съществува усъвършенстван начин за извличане на уеб данни - извличане на данни чрез уебсайт съдържащ скрепер .

Защо да използвам съдържанието на уебсайт скрепер?

Имайки предвид променящия се характер на съдържанието, достъпно онлайн, както и сложността на уеб-базираните платформи, има много големи причини, поради които трябва да обмислите използването на скрепер за уеб сайтове, за да получите необходимата ви информация. Ето един кратък преглед на тези причини:

 • Разглобяване на обект без преграда

Ограничаването на лимита е аспект, който трябва да вземете предвид при избора на метод за получаване на данни от мрежата. На практика това означава да се определи ограничение за броя пъти, в които посетителят има достъп до даден сайт, без да се счита за DDoS (разпределено отказване на услуга. ) атака. Ако искате да извлечете максимума от опита си за извличане на данни, използвайте правилно отстраняване на уеб съдържанието . По-голямата част от сайтовете не защитават съдържанието си от скрепери, за да можете да получите необходимата информация без никакъв проблем.

  • Останете анонимни по време на остъргване

  Ако искате да получите данни от интернет частно, уеб scraping е най-добрият начин да направите това. Уредът за изтриване на уеб съдържание ви позволява да правите обикновени HTTP заявки без да се регистрирате. Освен бисквитките и IP адреса ви няма нищо друго, което да доведе до вас администратор на сайта.

  • Web scraping получава данни, които са лесно достъпни

  Уеб scraping не е ракета наука. Няма нужда да се свързвате с никого в организацията или да изчакате даден сайт, за да отворите API. Трябва само да разберете някои основни модели за достъп и остатъка от работата ви ще бъде повреден от уеб съдържанието ви.

  Можете да използвате уеб скрепери , за да получите почти всички типове данни от почти всеки сайт. Поради това е най-добрият начин да получите данни от мрежата в сравнение с други техники за извличане на данни. Следващия път, когато искате да изтеглите данни от мрежата, използвайте скенер за уеб съдържание и работата ви ще бъде много по-лесна и интересна от всякога.

 • December 22, 2017