Back to Question Center
0

Най-лесният и най-ефективният инструмент за теглене в мрежата - Semalt Opinion

1 answers:

Уеб инструментите за скрап се използват за събиране. Повечето търсачки използват смачкани данни, за да обхождат уеб страници и да намерят това, за което в момента се говори. За нетехническите потребители е трудно да се разбере кои инструмента за скрап са най-добри. За разлика от това, изследователите на пазара и аналитичните компании използват усъвършенстван софтуер за скрап и уеб робот, за да свършат работата си и нямат проблем да изберат подходящия инструмент.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub е добавката за Firefox с много възможности за извличане на данни и функции за обхождане на уеб. Тя опростява търсенето в мрежата и може да съхранява извлечените данни в правилен и надежден формат. Outwit Hub има удобен за потребителя интерфейс и може да изстърже целия уеб сайт в рамките на няколко минути. Това е един от най-добрите и най-простите инструменти за уеб роботи в интернет.

2. Внос. io:

Това е свободен сайт scrape r, който позволява да се справят блогове или уебсайтове частично или изцяло на твърдия диск. Този инструмент за уеб браузър сканира конкретни уеб страници и поддържа качеството на остъргваните данни, преди да бъде изтеглен на вашето устройство. Можете да направите различни настройки, за да конфигурирате начина, по който сайтът ви ще бъде обходен. внос. io не съдържа виртуалния анализ на DOM или JavaScript.

3. Scraperwiki:

Scraperwiki е популярен робот на уеб сайт, който идва безплатно. Той осигурява незабавно изчистени данни и е достъпен за системи Linux, Windows, Unix и Sun Solaris. С помощта на Scraperwiki лесно можете да изтегляте файлове, снимки и видеоклипове, без да е необходимо кодовете. Поддръжката на прокси сървър също е налице с този инструмент за уеб робот, за да се увеличи скоростта и да се осигури удостоверяване.

4. Octoparse:

Octoparse е много мощен стъргалка. Подходящ е за всякакъв вид данни и винаги получава точни резултати. Octoparse може да се използва за извличане на уебсайтове с обширни възможности и функционалности. Има два основни режима (Advanced Mode и Wizard Mode) и е подходящ както за програмисти, така и за програмисти. Интерфейсът му с мишката и кликване ви позволява да вземете данните си под формата на текст, HTML и Excel и да ги изтеглите на твърдия диск за секунди.

5. Kimono:

Kimono е един от най-добрите и лесни за използване роботи на уеб сайтове в мрежата. Можете да го използвате, за да извлечете множество сайтове и блогове и да изтеглите целия сайт на твърдия диск. Той е известен най-вече с удобния за потребителя интерфейс. След като стартирате "Кимоно", ще можете да въведете URL адреса и да маркирате данните, които искате да остъргвате. Той ще запази изписаните данни в собствената си база данни, така че да можете да го използвате по всяко време и навсякъде. Кимоно поддържа повече от 13 езика и предоставя поддръжка на FTP на своите потребители.

6. Mozenda:

Mozenda е известно разширение с много функции и функции. Това е полезно за изследователи на данни, дигитални маркери и програмисти. Можете да експортирате данните си в електронни таблици в Google, а Mozenda никога не прави компромиси по отношение на качеството. Това е чудесно средство както за начинаещи, така и за експерти, които работят точно във вашия уеб браузър Source .

December 22, 2017