Back to Question Center
0

Семал: Най-добрата база данни за съхраняване на данни за извличане в мрежата

1 answers:

Postgres е база данни, използвана за съхраняване на големи набори данни от уеб добива и остъргване. Наскоро Postgres пусна вградена функция, известна като JSONB, където "B" е двоичен. Ако изпращате структурирани данни, които могат да бъдат представени като JSON (JavaScript Object Notation), Postgres анализира данните и съхранява набора от данни в двоичен формат - santa lucía insurance collector, inca. Ако кампанията Ви за остъргване е базирана на JSON, Postgres е най-добрият набор от данни, които да разгледате.

Да Postgres обработват китайски текст?

Някои уебмастъри повдигат въпроси относно това дали Postgres обработва китайски текстове. Отговорът на този въпрос е голям да. Когато създавате база данни, приложението и драйверът на базата данни са два фактора, които са много важни. Postgres е база данни за изтриване на уеб , която работи с поддръжката на Unicode. В процеса на генериране на вашата Postgres база данни, помислете за определяне на UTF-8 кодиране.

Postgres JSONB срещу. NoSQL база данни

NOSQL е безплатна и лесна за използване база данни, която съхранява данни в отворена форма. Например, ако извличате данни от финансовите пазари, трябва да сте внимателни относно начина, по който се съхраняват данните ви. Това е мястото, където проблемът се появи. Базата данни NoSQL не включва проверки на структурата на данните. Ако пропуснете тази стъпка, ще получите данни в нечетливи формати.

Postgres, от друга страна, позволява на блогърите и търговците да използват опцията за целостта на данните. Postgres, web scraping база данни магазини, извлечени данни в двоични формати. Тази база данни поддържа както версиите HSTORE, така и JSON.

Postgres изпълнение

Postgres е най-ефективна база данни, използвани за съхраняване на огромно количество данни, извлечени на различни езици. Тази база данни е предназначена както за търсене, така и за филтриране на резултатите. Postgres JSONB е известен и с управлението на някои езици като китайски. Други функции на Postgres включват:

  • извличане на данни с изцяло характер подкрепа;
  • Бързо изпълнение на задачи за филтриране и търсене;
  • Съхранение на добре структурирани данни, извлечени от HTML тагове;
  • Извличане на данни от места за срязване и съхранение в четливи формати;

Защо Postgres JSONB?

Полезна база данни трябва да оптимизира индексите и да класифицира данните в множество масиви данни в реално време. Не позволявайте забавяния и прекъсвания да се отразят върху вашия проект за остъргване. Postgres използва генетични клъстери, за да раздели данните в различни бази данни за лесно извличане.

Съхраняването на данни не е свързано с времето за реагиране и сроковете за изчакване. Актуализиращият аспект отнема всичко. Използвайте клъстерите, за да заредите подкатегории и да деактивирате индексирането, докато не приключите с опаковането на данните си. Това помага на клиентите да зареждат множество набори от данни наведнъж.

Индексирането на обща позиция никога не е било толкова лесно. С Postgres уеб базираната база данни можете бързо да индексирате нещо общо, като класифицирате предмета в друг ред и свързвате записа с цял чужд ключ. Индексирайте числото на чуждестранния ключ, за да получите резултатите си.

Записвате ли едновременно двата документа и традиционните таблични структури, когато съхранявате големи набори от данни? Няма нужда да се притеснявате за това. Нека Postgres JSON B да свърши работата за вас. С Postgres уеб базираната база данни не се изисква повторно анализиране.

December 22, 2017