Back to Question Center
0

Как да се снабдите с PR9 за следващите кратки периоди?

1 answers:

За да направи бизнеса ви видим в Google, трябва да се класирате на 1-ва или поне на втората страница с резултати от търсенето. Трудно е да придвижите сайта си до върха на Google SERP, тъй като конкуренцията на всички пазарни ниши е висока. Два важни аспекта, които могат да направят бизнеса ви в Интернет проспериращ, са оптимизацията на търсачките и контекстуалната реклама. Докато платените за клик реклами могат да изглеждат твърде скъпи за някои фирми, оптимизирането на търсачките може да се направи с минимални разходи. Въпреки това си струва да споменем, че трябва да знаете всички аспекти и понятия за оптимизация, както и капани и трикове, за да създадете печеливша оптимизационна кампания - bridgestone rm3420w. За щастие, има много SEO блогове като тази, специално разработена, за да направи вашето социално присъствие по-силно.

Тази статия е посветена на темата за изграждане на PR9 followfollow. Ще научите как ценни препратки към бизнеса ви и какви авторитетни уеб източници и социални платформи можете да използвате, за да създадете най-подходящите и качествени входящи връзки към сайта си.

Защо трябва да създадете домейни за препратки към PR9 уеб източници?

Популярни социални мрежи като Facebook, Twitter и LinkedIn имат висок PageRank, който е чудесно за вашия SEO контролен списък. Тези платформи са най-подходящите места, където сайтът Ви трябва да бъде споменат. Създаването на препратки към вашия блог от уеб източници на PR9 вероятно ще повлияе позитивно на позицията ви за класиране в сайта на Google. Ето защо е умна идея да използвате високите си редове за ваша полза, като препратите към вашия блог от тях. Ако всичко се прави правилно, ще получите повече авторитет от търсачките и по-високия ранг.

Има два възможни вида препратки, които можете да получите от уебсайтове с висока PR - dofollow и nofollow. Следващите обратни връзки дават стойност на вашите сайтове, докато пренасят сок от връзки. Търсачките забелязват сигналите, които идват от авторитетни източници чрез препратки и дават на сайта ви по-висок ранг. Връзките с маркера "nofollow" не могат да бъдат забелязани от ботове за търсене и да доведат до нулева стойност за увеличаването на класирането на сайта Ви. В HTML, followfollow е стандартният код за връзки. Необходимо е да добавите нищо специално към URL адресите на уеб сайтове. Напротив, номерата на препратките не се нуждаят от специална команда, показваща, че връзката не трябва да се отчита в класирането.

Как да получите PR9 followfollow?

Най-лесният начин да създадете високопреправни препратки е да правите коментари или да създадете страница на потребителския профил. Но на първо място, трябва да направите проучване и да разгледате класирането на статистическите данни за нишките, свързани с уеб източници, и да разберете какъв вид трафик те ще носят на вашия сайт.

Нека да разгледаме един от най-популярните високи PR социалните мрежи, които ще донесат качество сок линк към вашия сайт.

  • Facebook

Трябва да създадете своя бизнес страница във Facebook, след това да отидете на "Добавяне на статичен HTML към страница". След това трябва да намерите бутона "Редактиране" и да премахнете файла, индекс. HTML. В тази секция трябва да добавите връзката си за уеб източник в следния формат: Вашето име на блога . За да завършите процеса на създаване на последващо препращане в Facebook, трябва да кликнете върху бутона "Запазване и публикуване".

  • LinkedIn

Създаването на backlinks доfollow на LinkedIn е почти същото като на Facebook. Трябва да създадете фирмената си сметка и в секцията "Лична информация" да включите постоянната си обратна връзка. Другите връзки, които можете да изградите на тази платформа, ще бъдат nofollow.

December 22, 2017