Back to Question Center
0

Какви са начините да увеличите продажбите на Amazon UK?

1 answers:

Собствениците на Amazon стартираха този бизнес като онлайн книжарница. Тази година Amazon празнува своята 20-годишнина като най-големият търговец на дребно в интернет. Това е ярък пример за това как търпението и упоритата работа могат да превърнат малък местен бизнес в най-изявената световна бизнес платформа.

Популярността на тази платформа се повишава с продавачите. Според статистическите данни 88 000 щатски долара се харчат всяка минута в световен мащаб на тази платформа за търговия. Така че това е добра възможност за продавачите да развиват бизнеса си там и да увеличат общите приходи - رش حشرات بالدمام.

Въпреки това, не е толкова лесно, колкото беше преди, за да се увеличат продажбите на Amazon. Всеки ден хиляди нови онлайн търговци опитват късмета си на тази платформа и впоследствие конкуренцията се увеличава с геометрична прогресия. Ето защо да станете видими на тази платформа; трябва да знаете някои трудни начини как да увеличите продажбите си в Амазонка във Великобритания и да можете да ги превърнете в практика.

Тази статия е предназначена да покаже как да подобрите бизнес профила си в Amazon, за да стане видима за потенциалните ви клиенти от цял ​​свят. Така че нека да обсъдим някои от тези трикове за оптимизация на Amazon.

Практически техники за увеличаване на продажбите си на Amazon UK

  • Силата на органичните прегледи не може да бъде подценена. Те са от съществено значение за насърчаването на бизнеса ви, тъй като потребителите създават своето решение за закупуване въз основа на прегледи на вашите продукти. В общи линии, решението на купувача е процес на вземане на решения на потенциални клиенти по отношение на предишни пазарни транзакции по време на покупката на продукт или услуга. Колкото по-добри оценки на продуктите имате, толкова по-висока ще се класирате на страницата с резултати от търсенето в Amazon. Според статистическите данни повече от 88% от клиентите проверяват обратната информация за продукта, преди да го закупят.

    Като перспективен онлайн търговец, трябва да мислите отвъд очевидните и да потърсите изключителните начини за генериране на отзиви. Намерете например отзивите за продуктите си, които включват мултимедия. Всички коментари с продуктови снимки или клипове с неосветление могат да бъдат от полза за подобряването на осведомеността за вашата марка. Можете да насърчите клиентите си да правят такива творчески отзиви с отстъпка или подарък. Ако знаете хора на местно ниво, които се радват на вашия продукт, след това ги помолете да оставят преглед на вашата Amazon страница.

    Освен това можете да използвате различни програми за обратна връзка, за да увеличите обема на предоставените отзиви и да превърнете неутралните или отрицателните отзиви в положителни.

Както вече споменах, положителните отзиви могат значително да повлияят на вашите бизнес позиции на Amazon. За да генерирате нови отзиви за качеството, можете да предложите на клиентите си отстъпки за кодове в замяна на преглед. В резултат на това тя може незабавно да подобри класирането Ви в Amazon за търсене и да ви помогне да увеличите продажбите си.

Освен това е добра идея да се създават подаръци на регулярна основа. Това ще ви помогне да създадете положителен образ на вашата марка и да създадете добра воля. Ако потребителите останат, за да задоволят качеството на вашите продукти, те ще бъдат по-склонни да дойдат при вас следващия път.

December 22, 2017