Back to Question Center
0

Semalt Expert споделя списък с инструментите за уеб екстракция

1 answers:

Независимо дали трябва да изградите уеб сайт или да изтеглите вашите RSS емисии с точни, полезни и автентични данни, можете да използвате различни програми за изстъргване на екрана и извличане на данни.

Ако искате редовно да улавяте данните за продукта от уебсайт, трябва да изберете Mozenda. И ако трябва да изстържете различни портали за пътуване, социални медии и новини, тогава Uipath и Kimono са най-подходящи за вас.

С тези 3 инструмента можете да автоматизирате формулярите за попълване на формуляри и да търсите в Интернет.

1 - esghr login. Kimono

Кимоно е известен извличане на данни в мрежата и екраниране на екрана. Той е идеален за тези, които искат да захранват бизнеса си с данни на живо и нямате нужда от кодиращи умения, за да се възползвате от Кимоно. Тя може да спести време и запълва вашия уеб сайт с разбиващи данни. Просто трябва да изтеглите и инсталирате този инструмент, да подчертаете елементите на страницата си и да предоставите някои примери, за да може Кимоно да изпълнява функциите си правилно. Това е безплатна програма с различни функции и е подходяща за предприятия и свободни работници. Kimono маркирайте данните си във форматите JSON и CSV и създава API за вашите уеб страници, като ги съхранявате в базата данни за по-нататъшна употреба. Той не изисква навигация на страници и ускорява работата по извличането на данни.

2. Mozenda

Mozenda е безплатна програма за настолни компютри и екранен софтуер. Помага ни да изстържем всички данни от неограничени уеб страници. Тази услуга ще третира всички уеб страници като потенциален източник на данни и не се нуждаете от умения за програмиране, за да се възползвате от Mozenda. Той е препоръчан от голям брой програмисти и SEO експерти. Трябва само да изпратите уеб страниците си и да позволите на Mozenda да изпълнява задачите си. Можете лесно да получите достъп до API на Mozenda и да получите точна информация. Той ще ни води през процеса на сканиране на екрана чрез скрийншота и може да обработва стотици до хиляди уеб страници в рамките на един час. Тази програма е лесна за използване и изобщо не изисква никакви технически умения. Понякога Mozenda може да изстърже данните и да обработва страниците на уеб страниците до 24 часа и това е единственият недостатък на този инструмент.

3. Uipath

Uipath е специализирана в създаването на различни уеб страници и обработката на много уеб сайтове за потребителите. Това е един от най-надеждните и най-добрите екранни програми за извличане и извличане на данни. Той е идеален както за програмисти, така и за уеб програмисти и лесно може да надмине всички предизвикателства при извличането на данни, като например навигация в страниците. Той изтрива не само вашите уеб страници, но и различни PDF файлове. Трябва само да отворите този съветник за изтриване на уеб и да маркирате информацията, която трябва да направите. Uipath ще изстърже хиляди уеб страници в рамките на един час, като ви предостави точните и актуализирани данни в съответните колони.

December 22, 2017