Back to Question Center
0

Възможно ли е да се получат препратки от Twitter?

1 answers:

Да развиеш бизнеса си онлайн е само половината от битката. След това трябва да направите сайта си видим за ботове за търсене и разбира се за потенциалните си клиенти. За щастие оптимизирането на търсещите машини работи за тази цел - loja virtual oculos de sol. Особено обратни връзки може да ви помогне да подобрите осведомеността си за марката и да привлечете постоянен трафик към страниците на уебсайта си. За да получите най-добрите резултати на Google, наред с други неща, се нуждаете от много висококачествени препратки от високи PR сайтове като Google+, Facebook, Twitter и други. Сигналите от такива високоефективни уеб сайтове показват на Google колко популярен е вашият сайт. Twitter е популярна, реномирана и висока PageRank социална платформа, която може да осигури на вашия сайт много линкове за качествен линк. Тук можете да генерирате много висококачествени препратки без да плащате нито един цент. Всичко, от което се нуждаете, е да съставите привлекателен tweet, да вмъкнете препратки към домейна си в него и ако е възможно няколко съответни хешта.

В тази статия ще обсъдим по-подробно как да получавате препратки към сайта си от Twitter. Надявам се, тази информация ще ви помогне да подобрите класирането на уебсайта си и да привлечете повече потенциални клиенти.

Как да използвате вашия Twitter профил за връзки?

Twitter е популярна социална платформа, която позволява създаването на препратки през нея. Тя осигурява две места в потребителския ви профил, за да добавите връзка към уебсайта. Първата е самото основно профилно поле, а второто е в рамките на 160 знака в секцията Bio. Освен това можете да получите връзка към сайтовете, които извличат данни от профилите в Twitter. Уеб източници, които вземат информация от Twitter, включват Twellow, Klout, TwitterCounter, Twitaholic и Favstar.

Ако все още нямате профил в тези уеб източници, създайте своя профил в Twitter или го променете така, че да включва връзки към сайта Ви както в областта на сайта, така и в биологичните. Освен това, помолете клиентите си да направят същото.

Има няколко аспекта, които трябва да имате предвид изграждането на връзки в Twitter. На първо място, най-голямата част от връзките, които можете да получите на тази социална платформа, са nofollow. Това означава, че те не пренасят трафик към вашия сайт. Въпреки това nofollow връзки от висок PR сайт все още имат голяма стойност за вашия сайт и показват търсачките, които вашият домейн заслужава най-високия ранг на страницата с резултати от търсенето. Друго нещо, което трябва да знаете за изграждането на връзка на Twitter е, че всички връзки тук изглеждат като смели URL, за разлика от връзките с ключовата дума котва текст. Ето защо трябва да сте сигурни, че вашият URL адрес е четим, ясен и оптимизиран.

Процесът на създаване на връзки в Twitter се състои от следните стъпки:

  • Влезте в своя Twitter акаунт и пишете своя линк

някакъв забавен и ангажиращ текст, а не само връзка. Веднага след публикуването на съобщението ви, тази информация ще бъде достъпна за вашите последователи.

Важно е да използвате hashtag преди всяка ключова дума с голям обем и с голям обем, която искате се класират на SERP, тъй като потребителите търсят в Twitter прилагането на hashtag. Между другото, можете също да хвърлите маркери на връзките си.

Вашите tweets трябва да бъдат уловени, остроумни и дори компрометиращи, за да накарат потребителите да ги възпроизвеждат сами. Ако чувствате липса на талант в писането на техники, просто помолете вашите последователи да пренасочат линка в първоначалния tweet.

  • Навигация към TweetMeme

TweetMeme е уеб източник, който търси и retweets най-интересните tweets. Така че основната Ви цел е да се показвате на тези страници на сайта, като създавате запаметяващо съобщение.

December 22, 2017