Back to Question Center
0

Къде да намерите списък с препратки с високо PR edu?

1 answers:

Edu домейните се считат за най-мощните в мрежата. Препратките, които идват от тези сайтове притежават много авторитет и стойност за свързаните уеб източници.

Edu backlinks са връзки, които идват от високо авторитетни образователни уеб източници. Google привлича такива връзки като надежден и авторитетен и дава кредит на свързания домейн. С други думи, няколко висококачествени препратки за обновяване могат да донесат повече стойност на сайта Ви, отколкото хиляди връзки с ниско или средно качество. Те могат значително да повишат вашите класации и да ви помогнат да стигнете до страницата TOP на страницата с резултати от търсенето - temperature gauge tea mug.

Като правило edu домейни не са лесно достъпни и само тези, които са сертифицирани учебно заведение могат да изградят своите уеб източници на edu домейни. Освен това, най-голямото количество домейни на edu са били от доста време. Уеб източници, които съществуват в мрежата от дълго време, имат много входящи връзки и впоследствие високи PageRank. Ето защо има смисъл да се създаде списък с обратни връзки за edu. Що се отнася до мен, Google се отнася благоприятно към домейните на EDU. Все пак, трябва да работите упорито под вашето съдържание, оптимизация на сайта и репутация на марката, за да получите обратна връзка за EDU. Ето защо се занимаваме с научно-изследователско съдържание и смятаме, че фокусирането върху получаването на някои уважавани обратни връзки за оптимизиране на търсещите машини може да ви помогне да класирате по-добре.

Начин за получаване на списък с обратни връзки за EDU

Някои уебмастъри вярват, че е почти невъзможно да получавате безплатни обратни връзки. Многобройни пречки не позволяват на уеб администраторите да създават входящи връзки към препратките на EDU. Трудно е да излезеш със съдържание, болезнено е да спазваш всички изисквания и други абсурдни причини, които държат собствениците на уеб сайтове далеч от възможностите за изграждане на връзки.

Но в действителност всичко е много по-лесно. Ако знаете какво правите, получаването на обратни връзки за EDU няма да бъде сложно. Първо, обаче, трябва да излезете с ефективна тактика за изграждане на връзки и да ги следвате. Нека да обсъдим някои от тях.

Това е един от най-лесните начини за получаване на връзки от всички области, включително образователни ресурси. Еуд сайтове са големи в страниците за ресурси. Това може да е от полза за уеб администраторите, които знаят какво правят. Вие със сигурност трябва да бъдете в определени ниши, за да използвате тази връзка строителна техника. Например, ако вашият бизнес е поставен във фитнес индустрията, можете да се възползвате от него. Предоставете търсене в Google, като използвате следните заявки: "site:. edu fitness + inurl: ресурси, "" сайт:. edu тънки диети + връзки: inurl: "и т.н.Извършвайки това изследване, ще получите списък с уеб източници за edu. Трябва да се свържете с тези собственици на уеб сайтове или администратори и да им съобщите за съответния уеб източник с огромно количество информация по темата.

Тази връзка сграда е добра, но трябва да сте наясно, че далеч от всички хора ще се свърже към вашата страница или парче съдържание. Съществува риск значителен процент от уеб администраторите да пропуснат предложението ви. Трябва обаче да я приемете адекватно, тъй като този метод е прост и не отнема много време. Ето защо всяка връзка, която успявате да уловите по този начин, е победа за вас.

December 22, 2017