Back to Question Center
0

Какъв е най-добрият начин да печелите външни препратки за SEO?

1 answers:

Нека да го изправим - изграждането на външни препратки за SEO е един от основните компоненти, които могат да карат вашия уеб сайт или блог за по-добра експозиция в онлайн търсене. Но преди да започнете, помислете за тази грозна истина за изграждането им в оптимизацията на търсачките. Така че, уверете се, че сте готови със следните основни неща, преди да можете да продължите с получаването на външни препратки за SEO:

 • Трябва да имате добре оптимизиран уеб сайт или блог на техническо ниво.
 • Трябва да изградите солидна архитектура на обекта - logiciel de pointage personnel gratuitously.
 • Трябва да инвестирате времето и усилията си в чисто уникално съдържание, което доставя стойност.

Ето някои от най-добрите начини да печелите външни препратки за SEO:

. Изберете правилния инструмент за проверка на връзките, като например семалтов анализатор, Screaming Frog SEO Spider, отворен Site Explorer на Moz - тествах ги на практика за няколко сайтове и блогове. Работете добре върху отстраняването на всички технически грешки, които могат да повлияят на добрата практическа работа на потребителите чрез следните модели:

 • Скорост на зареждане на страница.
 • Мобилен отзивчив уеб дизайн и опит на потребителите.
 • Дублиране на съдържанието на уеб страницата, както и дублиране на метаданни.
 • 302 пренасочвания и пренасочващи вериги.
 • 404 грешки и останалите канонични грешки.
 • Неправилно използване на външни препратки и директиви за SEO (напр. г. , noindex, nofollow).

2. Фокусирайте се върху нуждите на потребителя, а не просто да манипулирате с алгоритъма за класиране в търсене на Google. Искам да кажа тук, че вашето съдържание ТРЯБВА да донесе реална стойност и моля на потребителя. По този начин, инвестирайки времето и усилията си в изграждането на външни препратки за SEO - като ги спечелите естествено с вашето съдържание - се уверете, че нямате поне следните проблеми:

 • Вашето съдържание не удовлетворява реален потребител (твърде дълги или скучни записи, които едва ли биха се харесали на основните нужди на живите търсещи).
 • Неактуално съдържание (не забравяйте - Вашият уеб сайт или блог се очаква да играят хубаво с него и да помагат на потребителя повече от вашите конкуренти от ниша).
 • Не достатъчно задълбочено проучване на данни (разбира се, имайки много власт може да е добре да се озовете в горната част на търсенето на Google, но все още определено не е достатъчно, за да спечелите).
 • Липса на четимост и личност (помислете за създаване на собствени казуси, привлекателни електронни таблици, инфографии и всяко друго ценно съдържание, привлекателно за вашата целева аудитория).
  Слабо визуално обжалване (улесняващо четенето с куршуми, фини заглавия и описателни списъци, използва само сдържаеми блокове от текстови произведения, завладяващи заглавия и изображения, както и визуално привлекателни шрифтове и приспособими фон).

3. Единственият начин да печелите външни препратки за SEO органично е изграждането на взаимоотношения. Нека да се изправим пред това - вашият уеб сайт или блог не е далечен остров, отделен от океанските води. Само добре изградените връзки и здрави отношения могат да доведат до получаване на по-мощни препратки и широко разпространение в мрежата. За да се възползвате от процеса, работещ по почти самостоятелен начин, помислете за следното:

 • Отдаването на много от съдържанието ви може да ви позволи не само да получите повече препратки, сочещи към вашия уеб сайт или блог в замяна, но помогнете на уебсайта или блога си да генерира повече потенциални клиенти, акции, следвани и т.н.
 • Установяване на тесни и взаимноизгодни отношения с индустриалните влиятели и водещите блогъри. Никога не се ограничавайте до този досаден и често безполезен достъп чрез студени имейли.
 • Писане на някои добре обмислени и чисто релевантни коментари за най-посещаваните блогове или най-популярните сайтове в бизнеса или пазарната ниша.
 • Превръщането на вашия уеб сайт или блог в доста заслужаващ, заслужава да получите тези ценни препратки със сигурност. Искам да кажа, че можете да направите услуга със собствените си статии, публикации или ценни блогове за гости по някои горещи или най-търсени теми - само за да популяризирате естествено съдържанието си и да станете видими за възможно най-много заинтересовани потребители в Интернет.

За заключение не забравяйте, че вашата крайна цел е да се насладите на безброй коментари и акции чрез популярни социални медии - само в рамките на няколко часа след публикуването на най-новата актуализация, нов сбор от съдържание или чисто нов продукт или услуга. Така че, препоръчвам да се впуснете в широк предмет на Content Promotion за вашите бъдещи изследвания. Това винаги ще се отплати, сигурен съм.

December 22, 2017