Back to Question Center
0

Как PR6 препратки могат да повлияят на SEO сайта ви?

1 answers:

Всеки знае, че най-добрите източници за изграждане на качествени входящи връзки са високите домейни на PageRank. Те служат за увеличаване на оптимизацията ви за търсене и за преместване на позицията ви в страницата с резултати от търсенето.

Преди да започнете да създавате профил за обратна връзка, трябва да търсите и да разгледате PR6, PR7 и други сайтове за търсачки. PageRank е важен фактор за класиране, който показва авторитета на уебсайта. Той служи за измерване на значението на уеб страницата, като брои броя и качеството на връзките, които сочат към нея - груша гвидон. С други думи, това е комплексна система за оценяване, възприета от Google, за да класира сайтовете в мрежата. Минималната PageRank е нула, а максималната - десет. В наши дни, PageRank не служи като единствено измерване на успеха на уебсайта. Тя нито гарантира по-висока класация за търсене, нито увеличение на трафика.

Обаче, получаването на препратки от високо PR сайтове е от съществено значение за подобряването на профила ви в изграждането на връзки. Google отличава само реномирани и отдавна съществуващи уеб източници с висок рейтинг на PageRank. Ето защо създаването на обратни връзки ще даде на Google информация за стойността на съдържанието ви. Ако профилът на връзката Ви се състои от препратки PR6 - PR10, ще се класирате на Google TOP.

Техники за получаване на PR6 препратки

  • Заем на вашия конкурент backlinks не само един уебмастър във вашата ниша, който иска да създаде добър профил на връзката. Повечето от най-добрите уеб източници във вашата ниша имат силни кампании за изграждане на връзки и непрекъснато търсят нови възможности за изграждане на връзки. Вярвайте или не, можете да се възползвате от конкурентните си препратки. Те са направили всички свързващи строителни работи за вас. Така че, всичко, от което се нуждаете, е все още да се свържете с RLR.

    Трябва да проведете конкурентно изследване и да разберете как вашите първични конкуренти изграждат връзки. И накрая, трябва да се възпроизвеждате или просто да заемате тактиката си. Можете да се свържете с източниците, където вашите конкуренти са създали връзките си и да попитате за възможности за изграждане на връзки за вашия домейн.

Вероятно сте чували за тази ефективна техника за изграждане на връзки, въведена от брилянтен специалист по SEO Брайън Дийн. Това е просто, но уебмастърите предоставят отлични резултати.

Първо, трябва да проведете проучване на пазара и да намерите популярни и силно свързани статии или публикации. След това трябва да направите съдържанието си вдъхновено от материалите, които сте прочели. Необходимо е обаче да избегнете поставянето на копия, тъй като то ще се играе срещу вас. Трябва да създадете уникална статия въз основа на вашите изследвания. След това трябва да поставите връзка към старата версия на статията, за да се уверите, че потребителите вместо това могат да се свързват с новото ви актуализирано съдържание.

  • Техника на небостъргач на пушка

Тази техника за свързване е подобна на предишната. Има обаче една голяма разлика. Той работи най-добре за тези, които вече имат част от съдържанието, което трябва да бъде популяризирано. В този случай трябва да разчитате на много небостъргачи за възможностите за свързване. Тази техника ви дава възможност да намерите куп други уеб страници, базирани на една и съща тема като вашата, която също има много връзки, сочещи към тях.

December 22, 2017