Back to Question Center
0

Автоматизирано ли е изграждането на връзка, опасно за оптимизирането на уеб сайтове?

1 answers:

Вярваме, че ръчната връзка ще стане остаряла през 2017 г.Тази концепция е била обсъждана много пъти, но все още няма ясна декларация към нея.

Общо взето, ръчната връзка сграда е процес на активно се опитва да увеличи броя на входящите връзки към уеб източник. Това е времеем процес, който изисква много усилия. Ръчното изграждане на връзка обикновено се свързва с органичен начин за генериране на връзки.

Когато изследвате TOP класиращи сайтове във вашата ниша, виждате броя на връзките, които сочат към тях - computer leasing server. Те имат стотици хиляди входящи връзки от източници на високо и средно авторско съдържание. Разбира се, профилите на връзките им не се зареждат за една нощ. Тези TOP класиращи сайтове получават такива резултати, като работят интелигентно и създават входящи връзки ръчно.

В тази статия ще говорим за ръчни и автоматични техники за изграждане на връзки. Освен това ще обсъдим как Google съставя линията между естествените и неестествените резултати от изграждането на връзки. Аз ще изброя най-полезните ръчни и автоматични стратегии за обратна връзка, които ще ви осигурят добри SEO резултати.

Как ръчното изграждане на връзка може да подобри класирането на сайта Ви?

В наши дни създаването на връзки става все по-трудно от всякога поради високата конкуренция в цифровия пазар и постоянните алгоритми на търсачките. Кои техники за изграждане на връзки, които Google одобрява днес, могат да бъдат стратегии за спам утре. Въпреки всички тези отрицателни фактори, препратките все още са водеща движеща сила, която може да подобри ранга на сайта Ви и да генерира трафик към уебсайта Ви. Уеб администратори, които не искат да отделят много време за създаване на органични връзки, отнасящи се до автоматизиран софтуер за изграждане на връзки или търсене на платени възможности за изграждане на връзки. Но, както показва една практика, няма по-добра от естествената връзка. Не трябва да участвате в техники за създаване на измамни връзки, тъй като тя наистина ще бъде открита от Google. Ние сме сега на новия край на оптимизацията на търсачките и получаване на нискокачествени спам препратки може да опустоши всичките ви SEO усилия, както и репутацията на марката.

Ръчно изграждане на връзка срещу автоматизирана

Тъй като ерата на епохата на евтината връзка свърши, трябва да създадем еднаква връзка. Ето защо ние събираме някои ефективни ръчни техники за изграждане на връзки, които ще работят във ваша полза.

Коментарите са лесен и ефективен начин за получаване на връзки, стига да ги оставяте на подходящи и високи PR уеб източници. Вашите коментари трябва да са свързани с дискусионната тема и да изглеждат естествено, между другото. Google няма да накаже вашия сайт, ако коментарът е направен ръчно. Ако се прави ръчно, изглежда логично, стига до точката и има стойност за другите читатели. Въпреки това, съгласно указанията на Google за уеб администратори, коментарите на форума с оптимизирани връзки в публикацията или подписа няма да се считат за качество и ще заслужават санкции.

  • Гост блог

Друга ефективна стратегия за изграждане на връзка, която винаги работи, е блогът за гости. Някои уеб администратори твърдят, че това е стратегия за създаване на връзки със спам. Въпреки това, истина е казано, ако е направено правилно, ще донесе положителни резултати от оптимизацията. Аз ще говоря за авторитетен блогове за гости като част от печелившата оптимизационна кампания. Трябва да създадете съдържание с не само едно намерение да подобрите класирането на сайта си, но с намерението да донесете стойност на вашите читатели. Ако създавате съдържанието си с читател, можете да използвате блоговете за гости като безопасна ръчна техника за свързване.

December 22, 2017