Back to Question Center
0

Как да създадем непреодолим потребителски профил в обратна връзка?

1 answers:

Съществуват много погрешни схващания в изграждането на връзка, което е доста обичайно за индустрията на цифровия маркетинг. Без значение колко години опит имате в тази сфера, никога няма да знаете точно как Google приема сайта ви и какво ще направи тази система за търсене следващия момент. Само програмисти и уеб администратори на Google могат да го знаят със сигурност. Ние просто трябва да използваме какви данни имаме и нашия опит, за да повлияем на класирането ни в сайта - bã¼ndchenstoff glatt meterware.


Има много редовни изявления и сравнително нови идеи за обратни връзки и препратки. Нека да обсъдим най-често срещаните от тях:

Връзките "Rel = nofollow" не дават никаква стойност

"Rel = nofollow" е специален етикет с обратна връзка, връзки и не предавайте никакъв линк сок през тях. Има много дебати за стойността на nofollow връзки. Някои уеб администратори твърдят, че няма нужда да създават такива връзки, докато други твърдят, че стойността на следващите връзки може да бъде подценена. Според мен няма ясен отговор на този въпрос, тъй като тяхната стойност може да зависи. Тези входящи връзки не допринасят като отделни части. Например, ако стартираме уебсайт и го обогатяваме с броя на качествените PR "nofollow" връзки. В резултат на това няма да забележите внезапно нарастване на статистическите данни за трафика. Предполагам, че Google прави добра работа да разбере връзката "nofollow" в това отношение.

Все пак си струва да споменем някои области, в които nofollow връзки оказват голямо влияние върху класирането на сайта и цялостния уебсайт. Тези области включват прекалено оптимизирани уеб сайтове, профили с обратна връзка, които включват връзки "nofollow" и когато котвените текстове са над оптимизирани. Всички следващи области имат странни профили за обратна връзка. То може да бъде причинено от редица различни причини, като например дейности, свързани със спам, или филиални програми.

Използвах nofollow backlinks в практиката си, опитвайки се да ги получи от висококачествени уеб източници под формата на коментари в блогове, връзки, редакционни разположения и други техники за изграждане на връзки. В резултат на това постигнах качествени връзки с маркер "rel = nofollow". "Тези връзки доведоха до повече от 100% увеличение на класацията на ключовите думи.

Ето защо мога да кажа, че nofollow backlinks може да донесе стойност на вашия сайт. Но има значение как са получени. Качествените органични препратки за "nofollow" идеално работят за балансиране на съотношенията на оптимизирани връзки.

Качеството има ли значение?

Ако ме питахте този въпрос точно след последното актуализиране на Google Penguin, щях да ви погледна смешно, тъй като по това време всички са търсили само качеството на входящите връзки. Въпреки това, с течение на времето акцентът се промени. В днешно време многобройни сайтове превъзхождат други уеб източници, въпреки че имат по-малко качествени връзки и просто имат безброй спам връзки от препращащи страници. Ето защо сайтовете с множество препратки могат да имат предимство пред други с малко качествени входящи връзки. През предходните години видяхме масивна корелация с броя на препратките, а не само качеството им, което засегна най-големите пазарни ниша играчи в TOP позициите.

Освен това може да звучи странно, но все пак, имайки много връзки от един и същ домейн, може да ви помогне и Google дори не го хареса. Не рискувате да получавате наказания и дори можете да се възползвате от нея. Освен това общият брой външни препратки може да допринесе за SEO усилията ви, тъй като е голям корелиращ фактор за класиране. Уеб администраторите наричат ​​това явление на връзката сграда "скорост на връзката. "

December 22, 2017