Back to Question Center
0

Кои видове код и структура за връщане са най-подходящи за SEO?

1 answers:

Преди да продължим с прегледа на стандартния код за обратно предаване и структурата, която обикновено се използва за целите на SEO, нека да започна с някои основни дефиниции. Просто казано, всяка обратна връзка (в противен случай, входяща уеб връзка) се ражда, когато един уебсайт има URL адрес, който води пътя до другия източник на трета страна другаде в Интернет - чрез препращане или добавяне на този URL адрес. И целият набор от входящи връзки, създадени за уебсайта, прави своя профил на връзката. По този начин големите търсачки като Google и Bing го използват, за да определят реалната стойност, популярността и значението на всеки уебсайт или блог по мащаб. Като се има предвид, че не всички от тях са създадени равни, просто хвърляне на хайвер обратно на случаен принцип заради максималния им брой никога няма да направи - accounting firm software. Когато става въпрос за изграждане на органична връзка за целите на SEO, това е, че качеството на линковете зависи само от тяхното количество.


Както вече казах, не всички са родени равни. Ето защо, преди всичко друго, нека да направим разлика между следните два основни типа уеб връзки. Всъщност те се отличават с HTML особености в кода за обратна връзка, както и със стандартното въздействие върху всеки сайт от гледна точка на SEO.

  • DoFollow обратни връзки се използват не само за свързване на две отделни уеб страници и "изтегляне" им заедно, но и за прехвърляне и преразпределяне на качествени показатели от двете страни. Говорейки в общи линии, препратките с DoFollow често са признати сред най-решаващи елементи, когато става въпрос за възлагане на позиции за класиране в търсене. Този тип уеб връзки се използват за предоставяне на стандартна оценка на PA (орган на страницата), DA (орган на домейна), PR (PageRank) и останалите показатели като доверие на потребителите. Най-често такива уеб връзки с атрибут DoFollow в техния код за обратна връзка се включват в новинарски предавания, както и в публикации в блогове или статии. Понякога те се намират във форуми и коментари.
  • NoFollow backlinks са проектирани да свързват две отделни уеб страници, т.е.д. , главно само за навигационни цели. Това означава, че атрибутът NoFollow за обратна връзка не дава възможност за прехвърляне на права на страница или домейн (a. к. а. връзка сок). Имайте предвид, че тази привидно недостатъчна разлика има много по-голямо значение от гледна точка на обхождането и индексирането, както и на значителна оценка на показателите.

Структура на обратната връзка в SEO

Какво прави основната структура на препратките в SEO? Всъщност всяка входяща връзка се състои от следните основни елементи: хипертектен референтен маркер, текстов маркер за закотвяне, референтен линк и маркер за затваряне.

  • След това идва текстовият текст на линка, който започва с етикет за котва за връщане o Кажете на търсачките в интернет връзката е на път да последва, също е clickable и има специална цветова индикация, за да остане извън останалото текстово съдържание на страницата.
  • Всяка хипервръзка завършва със затварящ маркер, който просто казва на търсачките за затварянето на целия маркер за хипервръзки.
  • December 22, 2017