Back to Question Center
0

Как да увеличите броя на външните връзки?

1 answers:

Препратките остават основните показатели за качеството на уеб източника, уместността и авторитета. Те показват на Google дали трябва да класира този уеб сайт в TOP или не. Висококачествените външни връзки пряко влияят върху сайта Ви в резултатите от търсенето. Въпреки това, не е лесно да се получи връзка сок от високо PR уеб сайтове, ако сте сравнително нови на цифров пазар. За малки или наскоро установени уеб източници, изграждането на препратки може да изглежда доста трудно, докато всички така наречени "лесни и мигновени" начини са в противоречие с указанията на Google и могат да доведат до спад на класирането. Освен това, ако изграждате връзки по начин, който изглежда подозрителен за търсачките, рискувате да получавате наказания от Google.

number of backlinks

Днес ще говорим за ролята на броя на препратките в онлайн промоция на бизнеса и ще говорим за някои техники, които можете да получите по-целенасочен линк сок.

Защо се нуждаете от препратки?

Обикновено обратната връзка е, когато друг уеб източник препраща към вашия блог. Ако този уеб сайт има някаква стойност за потребителите и се счита за авторитетен от търсачките, връзките, получени от него, ще доведат до качествен трафик на сайта Ви. Въпреки това, ако поставите връзка върху спам, наскоро санкциониран уеб източник, вашият шанс да получите линк сок са изключително ниски. Колкото по-качествени връзки сочат към вашия сайт, толкова повече правомощия ще добива вашия домейн от търсачките.

Трябва да сте наясно с различните цели на външните връзки, тъй като ще получите различни резултати от всеки тип обратна връзка. Връзките се различават в зависимост от факта дали сте този, който свързва или е свързан.

Така че нека да изброим някои предимства, които препратките носят на нашите уебсайтове:

  • Препратки изпращат трафик към вашия сайт
създавайки качествена кампания за изграждане на връзки, получавате трафик от други уеб източници, тъй като потребителите, които четат дадена публикация с връзката ви, кликват върху нея за повече информация.

Backlink служи като глас на други блогъри и казва на търсачките за отличната репутация и авторитета на вашия домейн. Тя перфектно служи за подобряване на вашата марка.

Когато поставяте на вашия сайт връзка, която се отнася до друг домейн, собственикът на този сайт ще забележи тази информация чрез своя аналитичен софтуер (напр. д. Семалтов уеб анализатор или Google Анализ). Това е перфектна възможност за вас да получите друга ниша свързан уеб източник, за да забележите вашия домейн и да установите добри бизнес отношения с вас.

backlinks to your site

Как да увеличите броя на препратките?

  • Създайте нещо уникално

За да получите обратни връзки органично, трябва да създадете уникално и завладяващо съдържание. Всички интелигентни собственици на уеб сайтове обаче създават качествено съдържание и може да се изгубите от други статии. Можете да опитате да приближите ключовите си думи с голям обем със съдържание, което е малко по-различно от останалото. Ако можете да предоставите на целевата си аудитория нещо ново, тогава най-вероятно потребителите ще я споделят помежду си, както и други блогъри ще бъдат любопитни за вашата марка.

  • Връзка с блогъри

За да се свържете с други блогъри е отлична възможност да получите повече backlinks себе си, защото получавате на радара на тези блогове. Когато се свързвате с други хора, по-вероятно получавате акции, връзка и органично популяризиране Source .

December 22, 2017