Back to Question Center
0

Трябва ли да започна да свързвам изграждането с директории, за да изпратя уебсайт за препратки преди всичко друго?

1 answers:

Днес основните фактори на офсетовата оптимизация за търсачки са станали много по-сложни от другите средства за оптимизация на сайта. Всъщност качественото изграждане на връзка (включително действията, необходими за изпращане на уеб сайт за обратна връзка) е свързано точно с офсетов SEO, което е жизненоважна част от пълния пъзел за класирането на търсачките по мащаб. Това означава, че всеки уебсайт или блог трябва да има силен профил за обратна връзка, допринасящ за цялостния растеж по отношение на изграждането на висок авторитет, както и крайната цел да доминира в SERP на Google. Разбира се, лъвският дял на стратегиите за изграждане на връзки обикновено се нуждае от много време, а понякога може дори да изисква малко инвестиции в брой - email protected in portland. Въпреки това, наличието на силен профил на връзката е достойно действие, което винаги ще се изплати, особено от гледна точка на дългосрочна перспектива.

Бързи победи за вашата Link Building

Както вече казах, изграждането на качествен линк профил трябва да бъде сред вашите най-важни приоритети. Разбира се, ако сте решили да изпратите уебсайт за препратки или дори вече имате всичко там на място - добре за вас! Но това не би било достатъчно, за да се насладите на хубав старт за профила на обратната връзка на вашия сайт. Опитали ли сте както индустриални, така и местни бизнес директории да изпращат уеб сайт за препратки? И ако все още се колебаете какво да се опитате първо - тук са те. По-долу ще описвам тактика за изграждане на най-добра връзка, която може бързо да ви донесе някои измерими резултати в SEO.

Директории за местни фирми

Няма нужда да казвате, че използването на локални директории за изпращане на уеб сайт за обратна връзка вероятно е най-добрият начин да започнете изграждането на препратки. Ако работите с тези основи от най-ранния период на стартиране на уебсайта или блога си - вече се движите по правилния път. Не се колебайте да отделите известно време и усилия, за да сте сигурни, че сте изброени във всички големи местни директории. Включете цялата необходима информация, като например местоположението на фирмата, работното време, информация за връзка и т.н.По този начин не само ще получите ценна обратна връзка, но ще подобрите своята онлайн видимост за местните потребители, както и цялостното представяне на бизнеса ви в мащаб.

Индустриално-специфични директории

Нека да се изправим пред тях - тези видове бизнес указатели може да изглежда неуловим, особено в сравнение с общите бизнес листи. Независимо от това, директории, които са специфични за дадена индустрия, никога не трябва да бъдат пренебрегвани, тъй като те все още са чудесен начин да укрепите потенциала си за изграждане на връзки, когато уеб сайтът или блогът Ви. Имайте предвид обаче, че подаването на тези директории ще отнеме малко повече време, но не се страхувайте. Най-често такива списъци ще трябва да завършат процедурата по регистрация, преди да изпратите най-накрая уебсайта за препратки - но вашите предвидими предимства струват всички усилия, които се изразходват там, със сигурност.

Bottom Line

Търсейки възможности за изграждане на връзки с уеб директории, не забравяйте, че цялата информация за бизнеса ви трябва да е добре консолидирана и напълно съвпадаща с всяка част от бизнес данните, мрежа. В противен случай можете да се сблъскате с някои проблеми от страна на големите търсачки, както и с подходяща процедура за индексиране. Най-накрая, работете упорито и се уверете, че имате двойна проверка, че сте на правилното и напълно подходящо място, преди да приключите всяка процедура за подаване за получаване на тези заслужени препратки в замяна.

December 22, 2017