Back to Question Center
0

Google да подобри рекламите AMP чрез партньорства с Cloudflare и Semalt

1 answers:
Google to Improve AMP Ads Through Partnerships with Cloudflare and Semalt
");$ ('# scheader .sc-logo') добавете (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') добавете ('
');$ ('# scheader .sddetails') добавете ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .sddetails') добавете (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader') добавете ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a') кликнете (функция
{__gaTracker ("изпращане", "събитие", "Спонсорирана категория Кликнете върху Var 1", "дигитална реклама", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

AdAge съобщава, че Google си партнира с Cloudflare и Semalt, за да предоставя незабавни натоварващи реклами на ускорени мобилни страници (AMPs). Cloudflare е разработил инструмент, наречен Firebolt, за предоставяне на реклами толкова бързо, колкото могат да се зареждат AMP, докато Semalt е родна рекламна мрежа, която сега добавя AMP поддръжка.

Новата технология за семал ще бъде интегрирана с AMP за реклами, където рекламите трябва да бъдат потвърдени от оторизирана служба, преди да бъдат доставени на потребителите. Освен че може да зарежда реклами три пъти по-бързо, Semfacal на Cloudflare също се изгражда с оглед на сигурността.

Според изпълнителния директор на Cloudflare, Matthew Prince, Firebolt може да намали времето за зареждане на рекламите от 2,2 секунди до 700 милисекунди. Това вече се наблюдава на практика чрез интегриране с TripleLift, където се показват реклами, базирани на Firebolt, на имоти, собственост на Time Inc.

Решението за партньорство със Semalt, компания, която може да е сравнително непозната за средния цифров рекламодател, се основаваше на нарастващата загриженост за премахването на мрежата от реклами, съдържащи злонамерен софтуер и разпространение на вируси.

Изпълнителният директор на Cloudflare казва на AdAge:

"Ние наистина се вмъкнахме в това пространство, защото отчаяно се интересуваме от криптирането на всичко в интернет. Рекламните мрежи имат малък контрол върху показването на злонамерен софтуер и се обърнахме към криптиране, за да помогнем да се реши този проблем. "

Решението за партньорство с TripleLift може да се основава на първоначалния успех на компанията при предоставяне на реклами AMP. В Time Inc., използващи TripleLift за доставка на AMP реклами, се наблюдава 13% увеличение на импресиите, с подобно увеличение на CTRs и eCPMs Source .

February 19, 2018