Back to Question Center
0

Мога ли да използвам всяка обратна връзка в уебсайта на моя конкурент?

1 answers:

Да, възможно е да се възползвате от обратната връзка в списъка с уебсайтове (профил) на вашите конкуренти на пазара. Ако сте готови и готови да получите по-качествени връзки към вашия блог или бизнес уеб сайт, не се колебайте да следвате кратко ръководство по-долу. Е, преди да започнем, позволете ми да ви покажа кратък набор от любимите си инструменти за изследване, за да шпионирате вашите конкуренти - best cloud companies. Помислете дали да ги използвате, за да откриете всяка връзка от списъка в уебсайта за евентуални уеб страници, открити в интернет.

backlink website list

Тук са моите най-популярни онлайн помощници, които обикновено използвам за изследване на профили за обратна връзка на уебсайта си и няколко от най-успешните ми опоненти:

 • Majest SEO
 • Ahrefs
 • Всеки инструмент от този списък има доказано представяне в различни сфери на общ уеб сайт изследване и анализ на изграждането на връзки. Разбира се, всеки от тях има своите най-силни страни, специфични функции, лични възможности, както и слаби места и индивидуални условия на ползване. Също така всяка от тях има основна версия, достъпна безплатно в свободен достъп. И те имат много общи неща, поне по отношение на проверката на всички препратки в списъка на уебсайта, както и осигуряването на ценно практическо познание.

  Когато сте готови правилно, всичко става съвсем просто - след като сте запознати с действията и намеренията на вашите най-близки конкуренти, можете да оформите правилната стратегия, за да останете навън и да поемете водеща роля с вашия блог или уеб сайт. По-долу е даден стандартен план за действие, приложим за лъвския дял на съвременните инструменти за проверка за backlink, освен посочените ми преди. Не забравяйте да следвате тези прости стъпки. Анализирайте всяка обратна връзка в списъка на Вашите опоненти за Ваше предимство.
  1. Кликнете върху стандартното поле за търсене, за да въведете URL адреса на уеб сайта, който искате да проверите. Вие сте свободни да проучвате свой собствен или друг уеб сайт, който се нуждае от конкурентно изследване за обратна връзка. Що се отнася до мен, аз просто използвах уебсайта на съперника си в отделен прозорец, за да може всеки URL адрес да бъде копиран, без да е потенциално погрешно изписан.
  1. Всеки стандартен раздел за навигация ще ви покаже всяка обратна връзка, която сочи към уеб сайта или блога, който изследвате. По този начин можете да експортирате всички данни относно препращащите заглавия на страници и препращащите URL адреси в една електронна таблица, за да улесните нещата. Разбира се, има различни опции за запазване на всичките ви констатации консолидирани - всеки инструмент ще ви предложи да го експортирате в a. CSV файл, стандартна таблица Excel Excel, или a. txt файл. От вас зависи само да решите.

  Website SEO Backlinks

  1. След като получите пълна картина на целия профил на връзката в уебсайта, вероятно ще имате вече повече или по-малко ясна представа за следващия си ход в мащаб. Имайте предвид, обаче, че някои от вашите конкуренти от ниша могат лесно да имат огромно портфолио за обратна връзка, идваща например на хиляди различни връзки. Ето защо трябва да бъдете внимателни, когато пресъздавате такава огромна електронна таблица - просто бъдете търпеливи и достатъчно упорити, за да сортирате правилно резултатите си.

  Така че, това е правилният начин да се справите с ефективен анализ за обратна връзка, за да се възползвате от най-добрите констатации на най-успешните си конкуренти. Обърнете внимание обаче, че има различни видове препратки. За да сте сигурни, че не сте ги пренебрегнали, помислете за следните опции за класификация: текстови връзки, връзки към изображения, връзки с рамки и формуляри. Късмет!

  December 22, 2017