Back to Question Center
0

Можете ли да ми дадете начинаещи ръководство как да създадете препратки за SEO?

1 answers:

Като се има предвид този често задаван въпрос - как да се изградят препратки за SEO - няма универсално ръководство за начинаещи. Всичко, от което се нуждаете тук, е да бъдете упорити и търпеливи. Всъщност, липсата на тези две качества е може би най-тежкият капан, често срещан от прекалено свежи уебмастъри и начинаещи онлайн бизнес собственици. Нека да се изправим пред нея - оптимизацията за търсачки е дългосрочен и текущ процес - rent computer in. Разбира се, понякога можете да се насладите на доста добър напредък за позициите за търсене на уебсайта си в SERP на Google - практически за нула време - като се има предвид, че се класирате в неконкурентна индустрия. Така че има твърде редки примери за това да се превърне в правило или обща тенденция. Въпреки това, за повечето от моите ежедневни случаи за това как да изграждам препратки за SEO, използвах следните методи: правилно проучване на уебсайтове, получаване на всичко добре организирано, намиране на подходящ аспект с добре изработена терена, писане на съдържание, което доставя стойност и поддържане на отношения. Така че, по-долу ще разгледам всяка схема накратко.

how to build backlinks for seo

Как да създадем препратки за SEO

ще трябва да се справите с правилното конкурентно изследване. Искам да кажа, че с помощта на онлайн инструменти като Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) или SEO Toolkit от Ahrefs трябва да отделите известно време, за да получите пълна представа за всяка бъдеща стъпка в цялостната стратегия за изграждане на връзка. Не знам как да изграждам препратки за SEO? Или усещане за липса на сигурност къде да започнем най-добре? Не е нужно да се притеснявате - провеждайте изчерпателно проучване на сайтовете на някои близки конкуренти във вашата ниша и започнете да разбирате гайките и болтовете от самото начало и да получите подкрепа с ценна практическа проницателност.

След приключване на вашите конкурентни проучвания, трябва да сте готови да оформите списък на реферали и реални лица, участващи в най-успешните публикации за най-силните препратки (имам предвид тези с най-високата Pagerank и Domain Authority). Трябва само да създадете електронна таблица или какъвто и да е проект на текстов файл, за да запишете и запазите следните данни: име на репортер, имейл, разрешение за домейн. След това ще трябва да намерим правилния аспект - всъщност това е най-трудното нещо, с което трябва да се сблъскате, когато се научите как да създавате препратки за SEO.

Намиране на десния аутлет

Започнете да търсите подходящ аспект в долния колонтитул на уебсайта (i. д. , "Контакти" или "за" секции на страници). Ако не можете да намерите генеричен имейл адрес директно на уебсайта, няма останало нищо освен да продължите да търсите навсякъде в социални медии, като Twitter, Facebook, LinkedIn или други свързани платформи. Да, това е наистина трудна и отнемаща време работа, но задачата не е толкова трудна, колкото може да изглежда кратко.

backlinks for seo

Изработване на Pinch

Не се опитвайте да инвестирате известно време в изследване на автора или индустриалния влиятел. Избягвайте да използвате автоматизиран софтуер, за да генерирате безброй много щипки без непреодолим личен тон. Всичко, от което се нуждаете тук, е да направите нещата персонализирани - това е истински играч за промяна, за да се предотвратят тези нещастни и прекалено чести неуспехи на активното разпространение.

Писане на съдържание, което дава стойност и поддържа връзки

След като сте чули, че вашето съдържание е желано, вече е голяма победа. Имайте предвид, обаче, че това е взаимноизгодно усилие. Просто не забравяйте за това, когато пишете идеално пригодено и чисто ценно съдържание. След като публикувате първата си публикация, уверете се, че сте установили постоянна връзка - винаги можете да правите повече статии на същия уебсайт! Пътуването току-що започна, тъй като трябва да продължите да работите, за да създавате нови отношения, да споделяте професионалната си експертиза и да получите по-широка експозиция, за да получите по-голям поток от трафик на сезиране след всичко.

December 22, 2017