Back to Question Center
0

Кой инструмент за преглед на бекграунд може да ми помогне да изградя идеалния профил на уеб връзки?

1 answers:

Добре, качествените препратки са известни най-вече със своята стойност, осигуряваща по-лесен за ползване браузър чрез съдържанието на всяка уеб страница или блог. Що се отнася до вътрешните връзки, правилното организиране на структурата им ще помогне на истинските посетители да навлязат по-навътре във всяко отделение за съдържание със спокойствие. Не е нужно да казвате, че по-дългите посещения се плащат от всеки посетител, толкова повече действия се предприемат средно и колкото повече органи ще бъдат присъждани от големите търсачки (като самия Google, както и Yahoo и Bing). Всъщност, препратките са сред най-добрите участници, управляващи модерното царство на SEO. Така че вашият профил в уеб линка си заслужава да бъде проучен поне с помощта на няколко доказани инструмента за преглед на бекграунд, нали?

backlink viewer

Обърнете Link Building в напълно контролируем процес

Но как да постигнете максимална ефективност в Google SERPs? Как да направите правилното използване на препратки? Какво ще направите, ако нещо се обърка? И кои са най-вероятните санкции, ако това се случи? И защо трябва да вършите това досадно изследване за обратна връзка в края на краищата? Е, тогава започва забавлението - и в него има огромен избор от различни инструменти за гледане на бекграунд. И да, те могат да ви помогнат да изградите своя идеален профил на уеб връзки. Кой инструмент за преглеждане на бек-бек би трябвало да изберете за вашия помощник с най-висок приоритет? Нека започнем да се движим!

Преди да започнем, нека да се уверим, че следваме тези три традиционни техники за изграждане на връзки, за да направим "идеалния" профил на уеб връзките - няма инструмент за преглед на препратки или друга аналитична рамка, която да помогне с правилния старт. Ето защо, освен че правиш най-добре да избягваш Black-Hat SEO като чумата, ти се препоръчва да съсредоточиш опитите си върху следното:

  1. Не забравяйте, че съдържанието винаги е крал, оптимизация на сайт за търсене. Това означава, че винаги трябва да се придържате към качествено съдържание, което доставя стойност - преди всичко.
  1. Задайте нови препратки на живо само след точна проверка и внимателно удостоверяване.
  1. Да се ​​въздържат от търговия или обмен с обратни връзки на всяка цена и никога да не кандидатстват за PBN (частни блог мрежи).

Знаете ли, че всичко това?

Това, което може да бъде изненадващо за много начинаещи собственици на уеб сайтове, е, че досега не всички линкове са създадени от природата. Сигурни ли сте, че ги изграждате за правилната цел? В края на краищата, вашият текущ профил на уеб връзки би могъл да отговори на адекватните очаквания в SEO? Нека да направим разликата - нещо е, че някои препратки са предназначени да доставят доста значими и напълно измерими ползи в SEO. Докато останалите нямат действително тегло, като се разглеждат от големите търсачки като напълно невалидни. Нещо повече - тук влизаме в определено деликатно кръстовище - всъщност обратните връзки може дори да са дори вредни, особено когато такова неправилно използване се взема под внимание за дългите разстояния.

Backlink tools

Всеки вкус има различен вкус

Поставяйки го на обикновен английски, различни връзки са предназначени да идват с няколко различни вкуса - прехвърляне (или е предвидено да премине) през обратната връзка към SEO. Искам да кажа, че ключът за връщане към оптимизацията за търсене е PageRank (a. к. а. TrustRank) изключително важна метрична система за качество, вписана от 0 до 10. Използването на тази основна дефиниция е общоприето да преобразува важността, надеждността и авторитета на всяка уеб страница в доста точен показател за сравнение.

Така че, нека го кажем отново - преди всичко друго, вашият "идеален" профил за уеб връзка трябва да бъде получен само с правилния тип препратки. От гледна точка на SEO, това означава, че трябва да се пазите ясно от връзките за пренасочване и липса на последващи действия или поне да избягвате да ги използвате без разумна цел.

Пренасочващи връзки

Пренасочваща връзка е връзката от специален тип, която се основава на пренасочване (обикновено написано в PHP), за да ви отведе до желания сайт чрез междинна страница ), вместо да ви свързва директно с целта в един изстрел.

Връзки с Nofollow

Следващите връзки са вградени с стойността на атрибута Nofollow HTML. Този вид връзки е далеч от оригиналната концепция на хипервръзка, предназначена за SEO по дефиниция. Така че, вместо да залагате на SEO, връзките с Nofollow сочат директно до URL адреса на целевия уебсайт в един ход - без да предоставят никакъв авторитет или прехвърляне на доверието. Разбира се, връзките "Не следват" са създадени по редица причини - например те служат да се противопоставят на определени видове спам в търсачките (в противен случай, за да се предотврати разпространението на спам). Те също така се използват, за да оставят вратата отворена за преживяване при преглеждане на хора само (т.е.д. , те не преминават връзка сок). Така че, използвайки атрибута No-Follow link, може да бъде добре формулирано решение, напр. г. , особено за тези уеб администратори и собственици на сайтове, които целенасочено се свързват със страници за спам по някаква причина.

Предимства на Smart Pick

Имайки всичко в себе си, нека да се върнем към темата на нашата текуща дискусия - кой инструмент за преглеждане на беклинд може да направи идеалния профил на уеб връзки? Е, това зависи. Просто, защото през последните години съм тествал твърде много различни аналитични инструменти - с всичките им уникални черти и нещастни слаби места. Що се отнася до мен, намерих следните опции - най-разумните такива - Open Mozilla Explorer, Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit и Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Разбира се, зависи само от вас - но настоявам, че сте опитали всеки от тях, поне накратко. Имайте предвид, че съм стигнал до добре оформен избор, като вземах само най-добрите инструменти за преглед на бекграунд и изпълнявах аналитичен софтуер - като се има предвид действителната стойност на техните практически предложения, качествен потребителски опит, интуитивен набор от основни опции и крайните резултати, високо точна конкурентна проницателност.

Backlinks for website

Запазете заплахите на задържане

За заключение бих искал да ви запозная с основните положения за оформяне на идеалния ви профил на уеб връзки. Искам да кажа, че преди да изследвате новите хоризонти с инструмента ви за преглед на бекграунд, най-добре е да поправите съществуващата вече бъркотия. Имате чисто начало - използвайте Disavow Tool на Google, за да се отървете от всичко, което може да навреди на вашата SEO стратегия в мащаб или поне да намали до известна степен качеството на вашия профил за обратна връзка. Накратко, дори ако просто почувствате нещо подозрително по отношение на конкретен уебсайт, в който сте свързани, погрижете се да елиминирате всички възможни неблагоприятни въздействия. Ако го направите, използвайте инструмента за отхвърляне, за да "кажете" на Google да не обмисля тези странни връзки, за които все още не сте сигурни, поне за момента. По този начин много професионални уебмастъри използват този основен инструмент (а не тези популярни инструменти за преглеждане на бекграунд) - само за да се върнат и да отменят, да коригират или да направят бърза корекция за предишни SEO практики, които са държали в задържане за някои специални разглеждане Source .

December 22, 2017