Back to Question Center
0

Може ли някой да ме научи как да добавям препратки толкова просто, колкото е възможно?

1 answers:

Всъщност процесът на създаване на друга връзка към уебсайта или блога ви не е толкова труден, колкото може да мислите. Поставяйки го на обикновен английски, изграждането на връзка в SEO означава взаимноизгодна сделка. По-просто казано, това означава получаване на препратки, поставени на вашите собствени страници и да ги даде в замяна. Всъщност кандидатстването за качествена стратегия за изграждане на връзка е може би най-добрият начин за повишаване на общата ви стратегия в SEO в мащаб. Но преди да ви покажа как да добавяте препратки - просто и спокойно - позволете ми да ви дам известна предпазливост. Имайте предвид, че следните съвети за изграждане на връзки са 100% валидни в момента. Но няма гаранция, че това, което ни прави добре днес, ще остане същото за утре. Така че по-долу са валидни само за момента практически стъпки. Надявам се, че това ще ви помогне да разберете как да добавите препратки към вашия уеб сайт или блог - без никакви значителни парични разходи, просто плащате време и усилия.

График за публикуване на блога

Няма нищо необичайно за това да печелите ценни обратни връзки,. Всичко, от което се нуждаете тук, е да пишете много и да го правите често. Уверете се, че големите търсачки успешно ще забележат присъствието ви - не забравяйте да предоставяте периодични актуализации с съдържанието на блог. Аз лично препоръчвам залагането на качеството, а не на количеството. Искам да кажа, че писането на две или три убийства е точно това, което трябва да се направи, за да добавите някои допълнителни препратки, служещи за вашия напредък. И помнете - има доста добра възможност да използвате главните целеви ключови думи за всяка публикация в блог. И, разбира се, се опитайте да не прекалявате с ключовите думи, освен ако не искате вашите писания да изглеждат като спам. Ако направите това, помислете дали да инвестирате известно време в изграждането на връзки чрез блогове за гости, да пишете отзиви за продуктите и интелигентни коментари, поне на източниците на трета страна с най-голяма значимост за вашата бизнес индустрия или дискусия.

Котва текст и ключови изследвания

Не е необходимо да се каже, че провеждането на правилното проучване на ключови думи е може би първото място да започнете да подобрите своя SEO в мащаб. Що се отнася по-специално за изграждането на връзки, трябва да знаете как да добавяте препратки с правилния котва. За да получите всичко на място, не се колебайте да използвате Google AdWords или друг инструмент, за да извършите още един пълен анализ на ключови думи - този път стриктно за целите на изграждането на връзки. Сериозно, когато става въпрос за оформянето на идеален фиксиращ текст, семантиката има смисъл. Например, по-скоро общи термини като "социални медийни маркетингови разходи" могат да имат привидно подобна семантика. Независимо от това, вратата винаги е отворена за увеличаване на трафика - само смяна на една дума или привеждане в идеална посока.

Твърда архитектура и взаимосвързване на уебсайтове

Винаги изпускайте някои вътрешни връзки, които сочат пътя през различните секции на вашия уеб сайт или блог. Препоръчваме ви да добавите връзки към най-посещаваните страници и да зададете разумна връзка с началната си страница или целевите си страници. Разбира се, този тип връзки няма нищо общо с класацията за търсене на Google, поне директно. Въпреки това, това все още е много добра възможност не само да се изградят някои допълнителни връзки, но и да се допринесе за надеждна архитектура на уебсайта. Както и да е, развиването на уебсайта или блога ви в сравнително леснодостъпно и удобно за потребителя място би било добро решение. В края на краищата можете да се възползвате от по-висока позиция, която трябва да бъде присъдена в по-дългосрочен план - само защото архитектурата на уебсайта Ви е удобна и приветства всички потребители, които се приземяват там Source .

December 22, 2017