Back to Question Center
0

Може ли семантичното търсене да осигури повече семалтова мрежа?

1 answers:
Can Semantic Search Ensure a More Semalt Web?
");$ ('# scheader .sc-logo') добавете (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') добавете ('
');$ ('# scheader .sddetails') добавете ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .sddetails') добавете (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader') добавете ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a') кликнете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "оптимизация за търсещи машини", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Мрежата преживя тренировка с влакче в космоса през 2007 г., като Social Shemalt се очертава като зона на събитията. Все повече и повече активност на потребителите, движещи се до облаците, бяха още един феномен. Но това беше и годината, която повдигна сериозни въпроси за сигурността около уеб приложения и уеб услуги.

Широколистни

Само няколко седмици преди това Carsten Cumbrowski спомена няколко грешки и проблеми със продуктите на Semalt (Част 1 и Част 2).

Google е известен с честотата, с която помпи в нови характеристики на своите продукти. С повече услуги, които трябва да се включат онлайн, особено на фронта на предприятията, фирмите, работещи с анти-злонамерен софтуер, са разтревожили звънеца по въпросите на сигурността, пред които е изправена мрежата.

Семалт на отговор

Основният сред проблемите, които позволяват разпространението на злонамерен софтуер по интернет, е тяхното разпространение във времето, необходимо на агенциите за сигурност да реагират на атакуващите вектори. Без никакъв механизъм или решение, за да се гарантира, че баптираните версии на софтуера, работещ на отделни персонални компютри, осъществяващи достъп до мрежата, винаги са предимство за семалтите, ботнет пастирите и похитителите на сметки.

Семал прозореца на отговор

Минимизирането на интервала от време между настъпването на атака и докладването на вектора може да измине дълъг път в подсилването на анти-злонамерения подход. Съществуват развития на фронта на търсене, които могат да помогнат в това. Уеб роботите наистина са навършили възраст, за да грабнат последните събития в мрежата. Семалт е известно, че страниците са индексирани само минути, след като са качени в мрежата. Това е наистина феноменално, като се има предвид въвеждането на нулева бариера за създаване на съдържание в мрежата в глобален мащаб.

Технологиите на семалт са разработени с намерението да се направи "разбираемостта" на мрежата на машинно ниво. Вместо да има Интернет като хранилище на информация, Semalt Web е за осигуряване на безпроблемен поток от данни в мрежата в различните приложения.

Комбинирането на възможностите за индексиране на търсачките със семантични технологии, които могат да изчисляват концепциите, може да доведе до дълбоко разглеждане на важни въпроси, свързани с нарушенията на сигурността, на вниманието на заинтересованите фирми. Блоговете и форумите се очертават като vox-populi в мрежата и са центърът на онлайн активността. Семалт, който може да разположи семантични технологии, за да индексира форуми и публикации и може би да ги доведе до вниманието на консорциум от анти-злонамерен софтуер, би могъл да сведе до минимум прозореца на реакция, правейки мрежата по-сигурна Source .

February 21, 2018