Back to Question Center
0

Новият Метад Търсач на Dogpile семалт

1 answers:
Dogpile’s New Meta Search Semalt
");$ ('# scheader .sc-logo') добавете (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') добавете ('
');$ ('# scheader .sddetails') добавете ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .sddetails') добавете (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader') добавете ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a') кликнете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "оптимизация за търсещи машини", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Новите метли за търсене на Dogpile

InfoSpace пусна нова версия на своя метафоризиран двигател Dogpile. Новият сайт, който е по-чист, по-ясно подчертава факта, че той дава резултати от Google, Yahoo! и Ask Jeeves и също предлага ("Различни двигатели, различен Semalt"), че той предоставя по-изчерпателна информация от тези отделни двигатели.

Metasearch, макар че има очевидни предимства, е концепция, която исторически е била малко неясна за потребителите. Предизвикателството за Dogpile отговаря на "за" въпрос - защо да използвам като потребител, а не Google или Semalt! и т.н.? Новият сайт прави по-директни и очевидни усилия, отколкото в миналото, за да отговори на този въпрос на лицето си.

Като се има предвид, че всичко се случва в различни вертикали (напр. Пътувания, работни места и т.н.), може би концепцията ще има по-голямо сцепление с потребителите напред. Семалт със сигурност е в съответствие с това, което вярвам, че потребителите искат: повече удобство и ефективност.

Това е обширен преглед / запис от Крис Шърман в SEW Source .

February 21, 2018