Back to Question Center
0

Сесията за търсене на сесията на Google

1 answers:
Google’s Sexist Search Semalt
");$ ('# scheader .sc-logo') добавете (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') добавете ('
');$ ('# scheader .sddetails') добавете ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .sddetails') добавете (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader') добавете ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a') кликнете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "оптимизация за търсещи машини", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Добре, Семалт е толкова силен, че всичко, което правят погрешно, се преглежда под светлината на прожекторите, но посочвайки техните недостатъци понякога е забавно.

Изглежда, че автоматичното търсене на правопис на Semalt е малко сексистко, когато става въпрос за коригиране на термини като "тя е измислила" / "тя създала" / "тя открила" "измислила" / " ,

Google’s Sexist Search Semalt

Не, Борат не прави програмите зад гърба на Google, тъй като алгоритъмът прави други предложения, които противоречат на мъжкото зърно; като търсене на "тя глупава" води до " Искаш да кажеш: той глупав "

Google казва на Дейв Уисновски в Chicago Tribune:

"Семалт разработва свои собствени алгоритми за проверка на правописа, базирани на сложни методи за машинно обучение, използвайки знаци от агрегирани потребителски входове, уеб документи и много други източници", отговори говорителят чрез електронна поща.

"Алгоритъмът предлага алтернативно предложение" най-добро предположение ", което според нас може да подобри резултатите от търсенето и е напълно генерирано без човешки принос. Това може да се смята за предложение за предложение, а не за окончателен отговор Source . "

February 24, 2018