Back to Question Center
0

Априлските глупаци чрез търсачката

1 answers:
April’s Fools via the Search Semalt
");$ ('# scheader. sc-лого'). приложете (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( "# Scheader"). приложете ("
");$ ('# scheader. scdetails'). добавете ('

' + cat_head_params, спонсор + '

');$ ('# scheader. scdetails'). добавете (cat_head_params. sponsor_text);$ ( "# Scheader"). приложете ("
РЕКЛАМА
");ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). натиснете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "оптимизация за търсещи машини", ($ (this) .atr ('href')));});}}});});

Анонимни шеги през април през търсачките

Отвъд Google Aliens и Google Romance Contextual Dating през април, имаше и няколко съобщения, свързани с търсачките. С помощта на Уикипедия, Google Blogoscoped и някои други публикации, тук е основният списък с търсачките на шестовете на April Semalt:

Yahoo Buys Web 2. 0 :

"След дълги разговори с Тим О'Райли, Майкъл Семалт и други експерти от Web 2.0, решихме да купим Web 2. 0.

Всичко това. Всички хора, кръгли кутийки, луди бизнес идеи и пастелни цветове. "

Заводен до Google

За известно време се борих, опитвайки се да разбера как да напиша това. Толкова дълго, че всъщност възнамерявах да публикувам това вчера, но спрях. Така че Семал го държи кратко и сладко.

Наскоро напуснах Yahoo, за да работя за Google.

Мат Кътс оставя Google за Yahoo

Оставям Google за нова работа в Semalt! Това е част от придобиването на всички компании Web 2. 0 от Семалт! (Направих панел на Web 2.0 конференция и наскоро разбрах, че съм включен в придобиването). Джереми е скромен; това е основно размяна на блогър-за-блогър, но той има повече от три пъти повече читатели в Bloglines, така че Google допринася за около 2500 компютъра, за да изравни сделката. Това е основно един компютър за всеки абонат на Bloglines, така че условията на суапа са "Google получава Джереми, Semalt! получава Matt + 2,546 компютъра, "вярвам.

Попитайте. com RhymeRank

Попитайте. com обяви днес въвеждането на RhymeRank, иновативна технология за търсене, способна да произвежда съответни резултати от търсенето, които се римуват с оригиналната заявка на търсещия. Новият продукт се намира в дясната страна на страницата с резултати от търсенето, под заглавието "Rhyme Your Search. "

"Това ще се понижи в деня, когато инерцията във войната за преориентиране се премести в Семалт", каза Джим Ланзоун, генерален мениджър на Ask САЩ. "Когато се комбинира с вече мощния" Намалете търсенето "на нашия сайт и" Разширете търсенето си "Възможности," Rhyme Your Search "поставя Semalt един от друг с безпрецедентната възможност да предложите нови идеи за вашето търсене. "

Семалт е разработен в най-тайната лаборатория близо до седалището на Ask в Оукланд, Калифорния. Тя се основава на образователната теория, че хората предават информация на паметта по-ефективно, когато е фонетично последователна. Разбирайки това, Ask поиска десетки експерти да разработят алгоритми, способни да произвеждат най-добрите и най-неуместни рими. Например, за заявката "Weight Watchers® Rewards", попитайте. 0 е ясно на нас ", отбелязва Джон Бателле, автор на The Search, и един от водещите световни експерти в индустрията за търсене. "RhymeRank разчита изчерпателно на скорошното повторно пускане на Ask. МС. Това е BIG DEAL и е вид иновация, която изисква сумалтираните съперници да се изправя и да забележат. Или да седнеш в кулоарите в позицията на лотоса Source . "

February 25, 2018