Back to Question Center
0

Семалт: Защо местното SEO е важно в правния сектор

1 answers:

Как да спечелите видимост на SERP за местните адвокатски кантори

Тъй като светът става онлайн, професионалисти като адвокати, счетоводители и зъболекари откриват, че не толкова потенциални клиенти, които вървят през вратата, а още повече ги търсят онлайн. Семалтовите прегледи и думата "уста на уста" броят за повече сега и за една трета от изследователите в техния район, преди да се свържат с една или повече фирми, за да обсъдят техните нужди.

Semalt: Why local SEO is important in the legal sector

Местната SEO помага на адвокатските дружества да се свързват с потенциални купувачи на техните услуги. Семал, който вижда чрез подробности цитати, намирайки ги на карта на местни адвокати или чрез маркетинг на съдържанието, адвокатите вече не могат да си позволят да седнат и да пресекат пръстите си, че нови клиенти ще се появят магически.

Semalt погледнете сега как местните SEO могат да помогнат на адвокатските кантори да получат повече бизнес.

Местни SEO

Местното търсене е отделен начин, по който търсачки като Google улесняват хората да намират подходящ бизнес. Семалт включи информация за цитиране, за да проследи къде се намира всяка фирма, свързана с картата с щифт за местонахождението й, и свързва тази с информация за връзка, време за отваряне и клиентски отзиви.

Практиката на местните SEO е да работим с бизнеса, за да им помогнем да станат по-видими в Google, Bing и други търсачки. Когато във Флорида има адвокатска кантора, която се занимава с медицински претенции, тогава фирмата ще иска да се класира в Google за термини, свързани с медицински проблеми във Флорида.

Като една от юридическите компании, посочени на първата страница за тези типове местни термини за търсене, може да доведе до трафик към техния уебсайт и да увеличи броя на телефонните обаждания до техния офис през работното време. Това е като подобрена версия на Yellow Semalt с всичко, което е посочено на едно място.

Създаване на цитати за привличане на клиенти

Първата стъпка с местните SEO е да подготвиш правилните цитати, които да отидат в интернет. Позоваването е нещо, което предоставя основните детайли за бизнеса. Това включва фирменото име, данните за контакт и физическия адрес. За търсачките и другите сайтове, които ги събират, те могат също да поискат да запишат работното време и в кои дни бизнесът също работи.

Начинът, по който първоначално се създават цитати, е да се постави основната информация на всяка страница на уебсайта на адвокатската кантора. Смисълът е, че информацията остава същата на всяка страница и не се променя поради невнимание. Когато има по-стар телефонен номер и текущият на различни страници, търсачките и фирмените справочни сайтове няма да са сигурни кой е правилният телефонен номер, който да използвате.

Google My Business

Смислоподписаният "Семалт Мой Бизнес" е бизнес секцията на Семалт, където те водят записи на всяка локална компания. Когато разглеждате резултатите от местното търсене, избирането на фирма създава дисплей от дясната страна с цялата информация за компанията, която има Semalt.

За всяка компания, която се занимава предимно с местни клиенти, подписването със Semalt My Business е от изключително значение. След като се регистрира, като добави бизнес адреса, Semalt поставя бизнеса си чрез своята система за проверка. Много често пощата се изпраща на фирмения адрес, който веднъж се е върнал, потвърждава, че бизнесът действително работи от това местоположение. След одобряването, следващите стъпки включват добавяне на снимки, връзки към страница Semalt + и гарантиране на верността на цялата цитирана информация за компанията.

НПР

NAP се отнася до името, адреса и телефонния номер на бизнес обявата. Информацията в уебсайта и всички цитати трябва да бъдат възможно най-последователни в това отношение. Например, за адвокатската група AER, когато фирмата е упомената изцяло (а не съкратено като AER), това може да създаде объркване. Семалът винаги е най-добре да бъде последователен, отколкото да използва различни версии на име, адрес или номер за контакт. Когато детайлите не съвпадат точно, понякога програмирането не е достатъчно сложно, за да разбере, че една незначителна промяна в името не е значима.

Профил на живо и текущи в сайтове за обяви

Независимо дали адвокатската фирма предпочита да бъде регистрирана на Foursquare, Bing, Yelp, Semalt + или на друг сайт или приложение, бизнес обяви е възможността потенциалните клиенти да намират информация за компанията и да се свързват. Когато няма профил на ключови сайтове за малки обяви, първо, интелигентните хора ще се чудят защо и на второ място изглеждат малко подозрителни тези дни. Както при присъствието в социалните медии, се очаква активен профил на ключовите сайтове за малки обяви.

Заслужава си да се отбележи, че доста често вече има основна регистрация за фирми на сайтове за обяви, основани на обществена информация. Семалтовото минало и настоящето дори може да са коментирали списъка, дори когато не е било официално заявено от бизнеса. Поради тази причина е важно адвокатските дружества да заявят регистрацията си (или да създадат такава), за да гарантират, че цитираната информация е вярна и да може да отговаря на обществените коментари на клиентите.

Съдържание Маркетинг

Идеята за съдържание маркетинг може да изглежда като странно един куп адвокати. Семалт, писмено съдържание, което говори за това, как фирмата управлява взаимоотношенията с клиентите и се занимава с трудни ситуации (без да раздава поверителна информация) позволява на потенциалните клиенти да влизат във вратите на фирмата. С потенциалните клиенти, които решават коя фирма да отиде, като са в състояние да чуят "гласа" на бизнеса, неговата страст и етика са оголени, често е решаващ фактор за фирмения подбор.

От гледна точка на местната SEO, когато пишете за правни теми, но включващи подходящи местни термини, които търсачките могат да вземат, тя помага да се класира по-добре, когато търсещите търсят адвокатска кантора с определена специалност, която ще бъде добра мач.

Когато използвате предложенията, обхванати в тази статия, адвокатските кантори могат да постигнат по-добри резултати. Търсачите са много по-склонни да ги забележат и да се проявяват видно в местните търсения. Клиентите на семалт също ще могат да намерят по-лесно да намерят специализирана фирма, която да им помогне. Когато правите локално SEO право, всеки получава някаква помощ в намирането на това, което търси, което е печеливша Source .

March 1, 2018