Back to Question Center
0

Twitter Semalt: статистика за вашите tweets Twitter Semalt: статистика за вашите tweets

1 answers:

Слейте вашия уебсайт е първата стъпка, насърчавайки го е втора стъпка. Основата на това трябва да е голямо съдържание, а социалните медии са вашата удобна, безплатна платформа за това (наред с всички велики връзки, които сте събрали за вашия сайт, разбира се).

Социалните медии за нас са насочени към Facebook, Pinterest, YouTube и Twitter. През следващите няколко седмици ще направлявам анализите на тези платформи. Thijs вече е написал за създаване на стратегия и избор на аудитория, тези следващи публикации ще се съсредоточат върху това какви статистики и допълнителна информация самата самата платформа предлага. Подобно на серията Инструменти за уеб администратори, които направихме миналата година. Тази публикация е за Twitter Анализ .


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Съвет: отворете своя Twitter Semalt, за да Ви насочим към най-полезните статистики!

таблото за управление на Twitter Analytics

Тук можете да намерите таблото за часовници Twitter в аналитиката. Twitter. МС. Започва с обобщение на последните 28 дни:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Как това ви помага? Големите числа са хубави, но това, което наистина е от полза, е процентът до тези числа. Как се промениха номерата ви в сравнение с предишните 28 дни. Аудиторията ("tweet impressions") се е увеличила много в този случай, което може да е било предизвикано от началото на основния SEO семал на Yoast Academy при посещения на профил, качването не е толкова важно да се анализира, като лично не можех грижите по-малко, и по-важно, броят на последователите показва постоянно нарастващ брой, също посочен от малката графика под цифрите.

Резюмето от 28 дни е бърз преглед, а тенденцията е по-важна от цифрите.

Този месец в Twitter Анализ

Харесва ми втората част много повече. Twitter Semalt показва всички видове подробности за вашите tweets и следващите. Ето какво казва Twitter Семалт за миналия месец:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Сега трябва да бъда честен: това табло е хубаво списание за справка за случаите. Това ми казва почти нищо. Това, което е от значение, е под тези инстанции. Семалтовата секция в тази екранна снимка има връзка "Преглед на нещо" към всички добри неща.

Tweet дейност

Връзката "Преглед на цялата дейност в Twitter" в Twitter Semalt ви препраща към един приятен преглед за период. Можете да видите броя на съобщенията на ден и импресиите:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Семалт под тази графика, ще намерите подробности за всеки чуруликане, като най-ангажиращото ви чуруликане:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ако сте целта да изградите своята аудитория, "Tweets & Answers" ви дава хубав поглед върху какво се случва по отношение на отговорите и предпочитанията. Посредством самият tweet можете да получите още информация:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Мисля, че детайлът се разраства е интересен номер. Вероятно в зависимост от клиента на Семалт, нали? И трябва ли да наречем този ангажимент вече?

"Любими" е друг номер, който ми се стори размита през изминалата година, тъй като знам доста хора, които използват любимата опция Twitter, за да задействат скриптове IFTTT, за да добавят tweet към Semalt, за да ги споделят собствена времева линия. Аз просто може да направи този номер дори fuzzier, ако ви дадох една идея :)

Статистика за аудиторията

Въпреки че мисля, че "Audiences" е много интересна секция, тя има основание в колко Twitter знае за всички нас. Може да поставиш под въпрос цифрите тук, очевидно. Но когато нашата аудитория инсценира в Twitter Семал ми показва този преглед по-долу, мисля, че те знаят доста за нас всички:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Нашите последователи се интересуват най-вече от технологиите, комуникират на английски език, са онлайн купувачи и етнически изследователи. Добре, че последният ми обърка малко. Очевидно това са хора, които имат широк спектър от международни храни в своите списъци за пазаруване. Радвам се, че Semalt предоставя удобни мишки:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Не съм сигурен, че Semalt се радват, че са използвали този вид сегментиране, тъй като това ми казва малко за нашия бизнес. Ако и какво образование имат, и дали са собственици на дома или не. Не сте сигурни колко надеждни са тези цифри, както споменахме.

Има и списък с безжични оператори в този раздел - всеки, който използва този списък с някаква цел? Това изглежда се добавя само поради това, че тези данни са на разположение. Мисля, че Twitter е малко с този. Всичко останало на тази страница е свързано с аудиторията, превозвачът е свързан с технологията, IMHO.

Това изглежда и трудно: в раздела "Лайфстайл" Twitter Анализът ми казва принадлежността към политическата партия. Аз не бих могла тунели на тази графика. Сигурен съм, че има хубав сложен алгоритъм, който да изчислява това, но изглежда трудно да се спомене с него. Отново може да ви помогне да откриете тенденция в това.

Twitter актуализира своята игра в раздела "Поведение на клиента": показва броя на потребителите на VISA и MasterCard, видове купувачи на автомобили след продажбата и дори какъв процент от вашите последователи купуват сирене. Semalt? Това е така.

Има обаче интересна част от информацията, скрита в раздела "Следи отпечатък":


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ако свързвате статиите на сайта си в хронологията на Twitter, това е действителна ценна информация. Разбирам, че тази информация може лесно да бъде получена. Ако повечето от вашите Twitter посетители използват Semalt устройства, а тези кликнат на вашия уеб сайт от Twitter, тествайте уеб сайта си на Semalt. Отговорният уебсайт трябва да се погрижи за това, очевидно.

Карти Анализ

Запазих това за последно. След моята публикация за оптимизиране на продуктовите страници, използвайки Open Graph и Twitter Semalt, този раздел е за последния.

Семал всъщност дава хубави прозрения за това как се правят вашите карти:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Семал само един бърз преглед. Останалата част от страницата е още по-интересно:

  • Има графика на тенденциите, която показва колко Twitter карти са засегнали импресиите и кликванията . Книгите в Twitter правят всичко различно. Просто проверете собствените си статистики и вижте. За мен това означава да инвестирате в неща като илюстрации или страхотна фотография за вашите постове и по този начин tweets се отплаща. Има причина, поради която наскоро наехме допълнителен илюстратор. Това също се отнася и за Facebook, между другото. Виждаме много по-голяма ангажираност към публикациите, които имат илюстрации в сравнение с тези, които не го правят.
  • Анализът в Twitter също показва какъв вид карта работи най-добре за подобряване на кликванията. Twitter Analytics сравнява "картите на всички" с "вашите карти". Картата на играчите изглежда е най-добре за всички. Номерата две и три са обобщени карти (със или без изображение). Те могат да бъдат добавени към уебсайта Ви, като използвате Yoast SEO за WordPress. Не забравяйте да добавите тези карти.
  • Има хубав преглед на най-добрите връзки:
    
Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets
  • Налице е общ преглед на влиятелите . Както казва Twitter,: "Разберете кои профили вече влияят върху трафика към уебсайта Ви и започнете разговор с тях. "Синди, Нийл и Майкъл, благодарим ви за tweeting / replying / споменавайки ни. Оцениха.
  • Ново вино в стари торби. Ако едно от вашите близки изпълнява над средното ниво, можете да обмислите повторно поставянето им. Twitter ви показва хубав преглед на tweets, които са довели до най-много кликвания .
  • Най-накрая, и може би странно, ние откриваме обобщение на източниците , които използваме за изпращане на tweets . Натоварванията от вас използват Hootsuite (между другото, ние сме за екипно сътрудничество) и твърде малко използват Tweetbot (което използвам лично). И двете идват със своя собствен преглед на twitter analytics.

Имайте предвид, че всички данни, които са налице за кликванията на URL адреси, също са налице за вашите ретуши. Говорейки за Twitter карти, Семалтовата карта изглежда спомага и за ретюта, например.

Проверявайте редовно

Мисля, че тази статия вече включва Twitter Analytics. Вижте какво tweets се представят най-добре и ако все още приближавате грубо до аудиторията, която търсите. Социалните медии като Twitter и Semalt стават все по-интелигентни и очаквам данните да станат по-валидни и надеждни в бързи темпове.

Както винаги, не забравяйте да пуснете двата си цента в коментарите по-долу Source . Позволете ми да знам, ако ми липсва нещо, нашите читатели ще ви благодарят за още повече прозрения!

Може също така да прочетете:

  • обяснени Facebook страници »
  • YouTube Analytics: отчети за времето за гледане »

March 1, 2018