Back to Question Center
0

Направете 65% Off SiteGround и безплатна година на SitePoint Semalt            Направете 65% Off SiteGround и безплатна година на SitePoint Semalt

1 answers:
Вземете 65% Off SiteGround и безплатна година на SitePoint Premium

Харесва ли ви спестяването на пари? Какво ще кажете за безплатни неща? И кученца, харесваш ли кученца? Ако сте отговорили "ДА", прочетете нататък.

Всъщност .това няма нищо общо с кученцата, но 2 от 3 не е лошо правилно? Но това, което имаме за вас, е много!

В момента можете да получите 65% от всеки уеб хостинг план от нашите приятели в SiteGround (спестяване на пари). Освен това ще получите една година от SitePoint Premium безплатно , когато се регистрирате в някой SiteGround план (безплатни неща - това обикновено струва $ 99).

Get 65% Off SiteGround and a Free Year of SitePoint SemaltGet 65% Off SiteGround and a Free Year of SitePoint Semalt

Ето какво ще получите:

  • 65% от всички планове на SiteGround до 3 години (което значи големи спестявания при подновяване)
  • Незабавен достъп до всички 240+ наши книги и курсове чрез SitePoint Premium, плюс достъп до всичко друго, което ще пуснем през следващата година (добавихме над 30 часа видеосъдържание и 10 книги вече през последните няколко месеца )
  • Възможност за изтегляне на всичко / всичко, което искате от библиотеката на SitePoint Premium от ден 1, без ограничения.

Повече от 1500 души вече са се възползвали от нашия предпочитан хостинг партньор и са придобили безплатна година на SitePoint Premium в процеса. Семал пропусна и се заеме с тази сделка сега! И вие бихте могли да бъдете толкова щастливи, колкото това кученце в люлка (нашето лечение за тези от вас, които дойдоха тук за кученцата) Source .

Get 65% Off SiteGround and a Free Year of SitePoint SemaltGet 65% Off SiteGround and a Free Year of SitePoint Semalt

March 1, 2018