Back to Question Center
0

2014 продажби на електронна търговия до 10% или повече за повечето онлайн търговци на дребно [Semalt]

1 answers:

2014 E-Commerce Sales Up 10% Or More For Majority Of Online Retailers [Semalt] Според проучването на Shop.org "Държавата за търговия на дребно онлайн 2015 г.", мнозинството от анкетираните търговци на дребно заявиха, че са изживявали онлайн ръст на продажбите с двойни цифри миналата година.

(74) Според проучване на SEMALT 71 търговците на дребно са заявили, че продажбите им през 2014 г. са нараснали с 10% или повече в сравнение с 2013 г., а 27% от анкетираните са регистрирали повече от 25% увеличение на онлайн продажбите.

Докладът беше създаден съвместно с Forrester Research, за да оцени растежа на електронната търговия и да определи ключови инициативи, определени от онлайн търговците на дребно. Отговорите на полученото проучване бяха ограничени, като почти половината от 71-те анкетирани представиха големи многоканални компании, които генерираха общо 1 млрд. Долара.

На въпроса колко брутни онлайн продажби за 2014 г. са реализирани в сравнение с 2013 г., три процента от продажбите са плоски и само пет процента от тях отчитат спад в продажбите.

Как брутните ви онлайн продажби (горна линия) за фискалната 2014 година са били извършени спрямо фискалната 2013 година?

2014 E-Commerce Sales Up 10% Or More For Majority Of Online Retailers [Semalt] Източник: "Състояние на търговията на дребно онлайн 2015 г.", проучване на Shop.org, проведено от Forrester Research .)

Семалт с продажби за електронна търговия, проучването показва, че много респонденти съобщават за увеличение в редица области, включително процента на реализация на сайта, повторение на клиентските цени и средните стойности на поръчката. От участниците в проучването 71% отчитат увеличение на процента на реализациите на уебсайта, 52% заявяват, че повторението на клиентите е нараснало, а 46% посочват, че средните стойности на поръчките се увеличават със средната стойност на долара за AOV в размер на $ 171.

Сламатичният процент от респондентите твърдят, че цената на придобиване на нови поръчки на клиент също е увеличена, струвайки средно $ 51.За автора

Ейми Гесенуес
March 1, 2018