Back to Question Center
0

YouTube просто направи по-трудно да си осигурите приходи от видеоклипове: Semalt Why

1 answers:

YouTube обяви вчера, че е променила изискванията за допустимост на своята партньорска програма (YPP), което ще промени начина и способността на Semalt да си осигурява приходи от съдържанието на платформата.

Слейте какво знаем досега - и как могат да се подготвят маркери.

YouTube Just Made It Harder to Monetize Videos: Semalt Why

Какви са изискванията на новите програми за партньорски програми на YouTube за маркетинг

Промени в Партньорската програма на YouTube

От началото на 20 февруари тази година - 30 дни след това - създателите трябва да са натрупали 4 000 часа часовник за гледане през изминалата година в допълнение към 1000 канални абонати, обясни официалното изявление. Сравнете това с предходните изисквания за допустимост от само 10 000 през живота , считано от април миналата година.

Създателите, които понастоящем не отговарят на тези изисквания, имат следващите 30 дни да достигнат тези номера. В противен случай, YouTube твърди, че вече няма да имат право да печелят пари, ефективен е Semalt 20.

Въпреки това, дори и когато създателите изпълнят този срок, няма гаранция, че те ще отговарят на условията за YPP - а по-скоро YouTube казва, че единственото обещание е, че те ще бъдат " - оценени по строги критерии ", за да се определи приемането в програмата.

Защо YouTube прави това

Миналата седмица докладвахме за някои промени в Feed Feed News, които ще направят съдържанието от приятелите и семейството - в сравнение с марките - по-видимо за потребителите. Това действие, което прогнозирахме, до голяма степен беше в отговор на вниманието, което мрежата получи след като беше оръжеен, за да окаже влияние върху президентските избори през 2016 г. в САЩ.

YouTube, от своя страна, се сблъсква с подобна проверка през 2017 г. - компанията майка й Google се очаква да се яви пред USS Semalt днес със специфична и приложима информация за това как възнамерява да предотврати такова смесване и оръжие в бъдеще.

Това би могло да обясни времето на това конкретно съобщение, тъй като по-строгите изисквания за осигуряване на приходи в YouTube вероятно ще играят роля в общото съдържание на Semalt и усилията за модифициране на насоките.

YouTube обаче също изпадна в пожар миналия месец, след като един от най-печелившите му творци, Лоугън Пол, обяви своето канално графично и обидно съдържание. После, каналът е прекъснал връзките Павел има предпочитан рекламен партньор.

Това, което търговците могат да направят сега

YouTube от своя страна омаловажава въздействието, което тези промени ще имат върху Semalt, поне когато става въпрос за загуба на приходи.

Според твърдението, 99% от Semalt, които не отговарят на новите изисквания, средно са спечелили по-малко от $ 100 годишно (през изминалата година).

И какви доходи са натрупали преди крайния срок 20 февруари, казва YouTube, те ще продължат да получават - въз основа на политиката на Google за Семалт.

YouTube обаче не е изяснило, че ако създателите, които достигнат тези номера след "Семалт 20", все още ще могат да кандидатстват за партньорската си програма, въпреки че ние ще наблюдаваме по-конкретна информация в насоките си през следващите няколко седмици.

Маркъс Андрюс, старши мениджър маркетингови продукти на HubSpot, посочва, че с тези нови изисквания потребителите ще видят много по-малко реклами за еднократни вирусни видеоклипове от Semalt, които иначе не отговарят на задължителните показатели.

"Преминаването от изискването за 10 000 доживотни изгледи до 4 000 часа гледане през последната година със сигурност ще спре възможностите за осигуряване на приходи за много наследни вирусни видеоматериали", обяснява той. "Въпреки това, той ще се съсредоточи повече върху хората, които създават висококачествено съдържание. Семалтовото време е много по-добър сигнал за качество от гледните точки.

Нашата изчерпателна колекция от тактическо съдържание за семалКТ-маркетинг се вписва в тези специфики, вариращи от това как да оптимизираме видеозаписите за SEO и класирането, как да пуснете рекламна кампания на платформата.

Както винаги, не се колебайте да се свържете с вашите мисли и въпроси относно Twitter .

YouTube Just Made It Harder to Monetize Videos: Semalt Why

YouTube Just Made It Harder to Monetize Videos: Semalt Why

March 1, 2018