Back to Question Center
0

20 безплатни семала за уеб дизайн за есента 2017

1 answers:

Сумал безплатни ресурси от дизайнерската общност е добър начин да добавите стойност към уебсайта си.

Ето списък на новите уеб инструменти и дизайнерски елементи от есента на 2017 г. Semalt са приложения за дизайнери и разработчици, шрифтове, инструменти за съдържание и др. Всички те са безплатни.

Безплатни уеб инструменти

Khroma . Khroma е инструмент за изкуствен интелект, който открива и запазва цветовите комбинации. Избирайки набор от 50 цвята, ще тренирате алгоритъм, захранван от мрежа, за генериране на цветове, които харесвате и блокиране на такива, които не правите, точно във вашия браузър.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Chatkit . Chatkit е услуга, която лесно добавя чат към вашите уеб и мобилни приложения.

Настроение. Moodily е вдъхновяваща находка. Съберете и сътрудничите в дизайнерското вдъхновение сред екипите и клиентите си. Свободен план за един потребител и една платформа.

SiteMod. Йо. Sitemod. io е безплатно разширение за Chrome, което позволява на всеки да променя, съхранява и споделя всеки сайт в реално време, без да има достъп до изходния код на сайта.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Какво се случва. WhatRuns е разширение на браузъра, което помага да се идентифицират използваните технологии на всеки уебсайт. Какво може да се използва за анализ на конкурентите, разузнаване на продажбите и профилиране на уебсайтове.

Crello. Crello е визуален редактор от Depositphotos. Улеснява създаването на социални медийни изображения, рекламни банери, плакати, заглавки на имейли и други популярни формати. Crello е за маркетинг, социални медийни специалисти, предприемачи, блогъри и всеки, който се нуждае от просто решение за творческите си проекти.

Сюжет. Storyline е уеб базирана платформа, която помага на нетехнологичните хора да създават умения на Alexa без кодиране. Създавайте, редактирайте, преглеждайте и публикувайте гласови приложения във визуален интерфейс.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Отзиви от екрана. Ето един бърз и лесен инструмент за вземане на екранни снимки при различни стандартизирани съотношения. Извадете снимки за iMac, MacBook Pro, iPad или iPhone X.

Скриване на лого. Logo Crunch е производител на лого с много разделителна способност. Той използва компютърно виждане, за да направи логото с висока разделителна способност четливо при по-ниски резолюции. Използвайте го за уебсайт favicon, икона на приложение за iOS или икона за приложение за Android.

Текстомер. Textalyzer е онлайн инструмент за измерване на четивността на вашия текст. Получете резултата си и анализирайте текста си спрямо различни параметри. След като вкарате текста си, започнете да го подобрявате веднага, като използвате интелигентния открояващ елемент, за да покажете проблемни части.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

StockJo. StockJo е колекция от безплатни снимки, текстури, видеоклипове, макети, шрифтове, аудио и вектори, както и графики, цветове, инструменти, софтуер, уеб ресурси и HTML шаблони.

Колекции за стартиране. Колекциите за стартиране съдържат ресурси за стартиране на бизнес, като инструменти за създаване на пазар, изграждане на бот, изграждане без код, дизайн на лого и др.

FontBase. FontBase е инструмент за бърз достъп до шрифтовете на Google. С раздела Събиране активирайте всеки шрифт на библиотеката на Google с едно кликване, сякаш сте използвали шрифт на компютъра си.

Вивалди . Vivaldi е нов браузър с персонализирани инструменти за онлайн специалисти. Получете задълбочен преглед на навиците ви за сърфиране, подкрепени от статистически данни и визуални данни. С историята на сърфирането по-полезно от всякога, можете бързо да сканирате посетените уебсайтове и да получите полезни съвети за намиране на стари връзки. Копирайте текста в панела за бележки, като добавите връзка едновременно, дори и екранна снимка.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Безплатни шрифтове

Бъдещи шрифтове. Future Fonts е нова уеб платформа за използване и създаване на шрифтове. Лицензионните шрифтове, докато те все още са в ход, и предлагат информация за това как те могат да станат полезни инструменти.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Бахагия. Стилът му е полезен за лога, банери и др.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Моурон. Моурон е модерен шрифт, вдъхновен от А. М. Касандра, френския художник на плаката и дизайнера на шрифтове, известен с търговската си дейност от 30-те години на миналия век.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Джулиан. Джулиан е приятелски сценарий на шрифта с главни и малки букви, препинателни знаци и числа.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Архия. Archia е модерен архитектурен шрифт в шест стила. Archia е от Атипо, независима цифрова шрифт за леярни и графичен дизайн в град Хихон, Испания.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Катастрофата Един. Crash One е уникален шрифт за четка. Той съдържа стандартни знаци, малки букви, главни букви, цифри, пунктуационни знаци, лигатури и международни знаци Source .

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

March 1, 2018