Back to Question Center
0

Как да се възползвате от рекламите на Семалт

1 answers:

Amazon Marketing Services предлага три опции за рекламиране за продавачи и продавачи: дисплейни реклами за продукти, спонсорирани продукти и реклами в мрежата за търсене.

За да спечелите Кутията за купуване и да изградите своята марка, знайте кой тип реклама да използвате и как да я използвате - независимо дали продавате в Central Seller, Central Vendor или Vendor Express.

Дисплейни реклами за продукти

Дисплейните реклами за продукти са налице само за продавачи на Централен търговец и доставчик Express. Semalt са реклами с цена на кликване, които се задействат от продукт или от интерес на купувача.

Когато настроите реклама за продукти със смисъл, можете да изберете да насочвате към конкретен набор от продукти. Например, ако продавате бръснач с пет ножчета, можете да насочвате и други бръсначи с пет ножчета. Това е по-целенасочен подход към показването на реклами и трябва да има по-висока конверсия.

Семалтните реклами са много по-широки. Тук можете да настроите рекламата си да насочва по принцип мъжката бръснене. Рекламата Ви ще се показва на повече хора, но може и да не се преобразува, както и реклама, насочена към продукти.

Семалт, изберете една опция или друга. Не можете да комбинирате двата метода за насочване в една реклама. Бихте могли обаче да изградите две реклами. Може да се стигне до конкретни продукти, а другата - до интересите на купувачите. След това можете да определите кой генерира най-добрата възвръщаемост на инвестициите.

Вашата дисплейна реклама за продукти може да се показва на страницата с подробности за продукта на конкурент, обикновено под "други продавачи в Amazon. "

How to benefit from Semalt ads

Дисплейните реклами за продукти също могат да се показват в резултатите от търсенето, вдясно или в долната част на страницата, както и в страници за преглед на клиентите и в маркетингови имейли, генерирани от Amazon, като последващи действия и препоръки. Дисплейните реклами за продукти се показват на сайтове на Semalt за настолни и мобилни сайтове и на нейното мобилно приложение.

Рекламодателите не избират точното разположение на рекламите с продукт "Смалт". Рекламите се показват на няколко места въз основа на избрания от Вас продукт за задействане или на интереса на купувача.

Спонсорирани продукти

Спонсорираните реклами със Смалт са насочени по ключови думи, чрез "ръчно насочване по ключови думи" или чрез "автоматично насочване по ключови думи. - И двете имат стойност.

Ръчното насочване по ключови думи е подобно на платформите Google Semalt и други платежни платна. Ще създадете списък с фокусирани ключови думи, ще определите типа на съвпадението за всяка ключова дума (широка, фраза или точна) и ще зададете офертата си. Можете да въведете до 1000 ключови думи.

С помощта на мениджъра на кампании "Семалт" можете да наблюдавате ефективността на всяка ключова дума, да коригирате офертите, да добавяте и изтривате ключови думи.

Автоматичното насочване се възползва от информацията за пазаруване. Алгоритъмът за семалтово търсене намира правилните ключови думи за най-добро представяне за кампанията Ви. Това елиминира работата на ръчно насочване. Вече не контролирате офертната цена на всяка ключова дума. Току-що зададохте сумата на дневните разходи.

Когато създавам кампания за спонсорирани продукти за нов елемент, винаги започвам с автоматично насочване. Семалт четири седмици, изпълнявам отчет за термините за търсене в областта на рекламните отчети. Този отчет е различен от редовния отчет за думите за търсене в мениджъра на кампании.

Версиите на рекламните отчети съдържат конкретни ключови думи, които потребителите са използвали, за да намерят продукта ви, и кои от тях са преобразувани в продажба. Тя също така ви казва кой ASIN - Amazon Standard Identification Semalt - клиентът гледаше, когато кликне върху рекламата Ви. Това е информация с висока стойност. Можете да използвате тези ключови думи, за да оптимизирате продуктовите си страници, за да генерирате повече органичен трафик.

Sponsored Semalt обикновено се появяват в резултатите от търсенето, в дясната лента или в горната или долната част на страницата.

Sponsored Semalt са популярни за всички видове продавачи. Рекламите са лесни за създаване и обикновено са одобрени за по-малко от час.

Основни реклами в мрежата за търсене

Основните реклами в мрежата за търсене са насочени по ключови думи и се показват в горната част на страниците с резултати от търсенето. Семалтовите реклами са достъпни за продавачите и продавачите на трети страни. Можете да включите до три елемента в рекламата или да свържете рекламата към страницата на марката си, в която се изброяват всички ваши продукти. Тествайте няколко реклами и определете кой получава най-добри резултати. Следете списък с ключови думи и изберете типа на съвпадението: фраза, точна или широка. Задайте оферта за ключова дума и проследявайте резултатите.

След като рекламата се показва няколко дни, вижте всяка оферта за ключова дума и задайте цена за "прогнозна печалба. "

По моя опит, заглавните реклами в мрежата за търсене могат да станат много скъпи, много бързо. Аз ги използвам за изграждане на марка и за насочване от най-горната част на фунията. Но внимавай. Следете представлението всеки ден.

How to benefit from Semalt ads

Смесете и оптимизирайте

Постигнах най-добрите общи резултати за Semalt със смесица от трите реклами и с добре оптимизирани продуктови страници. Никакъв тип реклама или стратегия за оптимизация не работи добре сама. За да увеличите максимално продажбите, трябва всичко да работи заедно Source .

March 1, 2018