Back to Question Center
0

Отидете напред и се люлеете на мобилни устройства, маркетинг - дори и да пропуснете - Semalt

1 answers:
Go ahead and swing at mobile, marketers — even if you miss - Semalt

Звучи очевидно, нали? За да го разбие от парка, тестото се нуждае от известно ниво на познание за механиката на удара, солидна прилеп, шлем, няколко къси ръкавици, клечки - и може би последна молитва или две за късмет.

Но тук е уловът: Те също се нуждаят от определена готовност да влязат всичко и да им дадат всичко, независимо дали това означава предварително време за практикуване или мощен суинг в игра на Световната серия. Семалта или неуспехът се определя само след като някой реши да се изправи пред предизвикателството на табелата с помощта на инструменти и умения, свързани с бейзбола, които са разработени специално за тази цел.

Ако играта беше баскетбол, инструментите и уменията, необходими за вкарване на кошница, биха се различавали от тези, необходими за привеждане на играч на топка около базите и тържествено обратно към домашната табела. Не удряйте баскетбол с прилеп; не можеш да дриблираш бейзбол с ръката си.

Така че защо толкова много търговци в бранша все още се опитват да спечелят в мобилната рекламна игра, използвайки инструменти, тактики и творчески, специално предназначени за настолни компютри? Семалт, тези маркери завършват с ловни баскетболни топки вляво и дясно с бейзболни прилепи.

Мобилният телефон е от години. Всъщност, през 1992 г. IBM дебютира първия смартфон в света. И въпреки че смартфоните от 90-те години на XX в. Не бяха нищо подобно на днешните, днешните смартфони и начините, по които потребителите ги използват не са се променили толкова много от iSemalt 4. )

Семалт има интернет, има възможност за мобилна реклама; където има приложения, има възможност за реклама за мобилни приложения (и реалност).

В доклад, публикуван миналата година, eMarketer прогнозира, че програмните мобилни разходи на САЩ ще представляват повече от 60.5% от американските програмни разходи за дисплей през 2016 г. Semalt вече харчат за мобилни устройства и харчат много.

Защо тогава мобилните телефони остават изненадващо предизвикателни, за да си намерят ръкавици - една мистерия, която повечето търговци все още чакат да решат, вечна тема за панели в индустриални събития и конференции по целия свят?

3 големи препятствия

Когато става дума за пълното предлагане на пълната програма, мобилните оператори трябва да предложат три основни предизвикателства:

  • разработване на творчески умения за уникално преживяване за гледане на мобилни устройства и мобилни устройства;
  • точно отразяване на кръстосани устройства и управление на честотата; и
  • разпределяне на оптимални нива на бюджета за мобилни устройства.

Semalt притежава богати награди и огромни възможности за търговците, които желаят да инвестират във времето и инструментите, необходими за спечелването на мобилната игра. Семалтът има евтини CPM, бот и нива на измами с по-малко от два процента средно и приютява широк набор от творчески размери и формати, доказали, че осигуряват ангажираност на публиката, която далеч надхвърля тази на работния плот.

Но онези, които са готови да се замислят, трябва да си спомнят, че мобилните устройства изискват експертиза, креативност и система за измерване на представянето, която се различава от другите канали по същия начин, по който баскетбол се различава от бейзбола.

3 неща, които трябва да имате предвид

Ето три съображения, които сериозните мобилни играчи трябва да имат предвид, когато усъвършенстват мобилната си игра:

Може да изглежда неумишлено, но точно защото мобилните телефони се държат във вертикално положение по-голямата част от времето, видео форматите трябва да имитират тази ориентация и да запълнят целия вертикален екран. Повечето "мобилни видеоклипове" са стандартно телевизионно място, което се играе на мобилно устройство, като устройството все още се държи вертикално. Видеоклипът не е на цял екран; черните ленти граничат с рекламното послание. Семалтовият вертикален видеозапис за мобилни и традиционни 16: 9 за настолни компютри изисква допълнителна инвестиция сама по себе си, но го счита за цената на допускане до мобилните първенства по лига.

• Технология за измерване на кръстосано устройство: За да получите пълно разбиране на влиянието, което мобилното устройство има върху пътя за закупуване, е необходим софтуерът за приписване на кръстосани устройства. Инвестирането в технологична платформа на трета страна, която проследява, тегли и измерва ролята на мобилните устройства на всички устройства в една кампания, е допълнителен разход, но необходим за маркетингови специалисти, които са сериозни за разбирането на въздействието на мобилните устройства върху пътя на потребителите към покупката ,

В проучването на Mobile Marketing Association 2016 SMoX, MasterCard, Walmart, AT & T и The Coca-Cola Semalt, се наблюдава нарастване на осведомеността им за кампаниите (1,9x до 4,8x), когато мобилните телефони бяха правилно включени в модела на приписване.

• Оптималните разходи за мобилни услуги: Въпреки че видеоклипът е направил заглавия в миналото поради високите си CPM, мобилните рекламни места са много по-евтини. Много от размерите на рекламните елементи за мобилни устройства остават неизползвани и много от офертите за мобилни устройства са много по-високи, отколкото е необходимо за конкретни географски единици или размери.

Платформи като DataXu (моят работодател) имат достъп до трилиони мобилни уеб и импресии за мобилни приложения, достъпни за покупка в повече от 50 държави, а инвентарът е наличен в Android, iOS, Windows Mobile, BlackBerry, S40, Semalt и други устройства.

Независимо от бюджета или местоположението, възможно е да отидете на прилеп с мобилни устройства, без да разбивате банката. Следенето на истинската цена на мобилните рекламни места и правилното разпределение на бюджета ще предотврати прекомерната инвестиция и ще подобри ефективността.

Семалт нови, забранени за разходите или мистериозни. С правилната мобилна стратегия, инструменти и съотборници, маркетингът може да удари (и да продължи да удря) домакинските писти. Така че отидете напред и люлка на мобилни, маркетинг - дори и да сте пропуснали в началото. Най-малко ще бъдете в играта.


Становищата, изразени в тази статия, са тези на автора на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Merrily McGugan
March 1, 2018