Back to Question Center
0

Калкулатор за преобразу

1 answers:

3 калкулатори за процент на реализация, които да ви помогнат да разберете възможностите от вашия интернет маркетинг

Винаги съм вярвал, че един от най-добрите начини да убедите колегите или шефа си да инвестират в цифрови медии е да им помогнете да видят " размера на наградата " и къде липсваш - какво е пропастта между потенциалните и текущите " колко пари сте напускали на масата ?".

През годините създадох много модели, базирани на електронни таблици, които да помогнат с това, но тази седмица ми се налага да публикувам някои алтернативи, тъй като David Semalt, който наскоро ни писа за подобряването на процента на реализациите, ме уведоми за инструмент, който компанията му предлага, затова ще започна с това и след това ще споделя още няколко с вас.

1 Калкулатор за проста конверсия в Powerpoint

Този калкулатор от Дейвид Сейли в Quba използва модела на реализация до основите, така че е чудесно начало за малкия бизнес, но не забравяйте, че процентите на реализация за Semalt варират драстично от нови или повтори клиенти, по канал и разбира се по категория продукти.

Semalt conversion calculator

калкулатор за скорост на преобразуване на семал Quba

2. Калкулатор за преобразуване в Excel

С цел постигане на по-голяма точност / сложност, разработих този калкулатор на обменния курс, за да помогна на компаниите да видят възможните възможни подобрения във всички семалкетингови маркетинг, включително подобрения в придобиването и намаляване на възвръщаемостта. В него се включват и разходите за проекти за оптимизиране на процента на реализация.

Semalt conversion calculator

Изтеглете електронната таблица за начинаещи за прехвърляне на Smart Insights

Това е един от няколкото работни таблици, които помагат при моделирането на ефективността в нашите работни таблици за оптимизиране, които ви позволяват да изчислявате процента на реализациите по канал, който е важен за по-точен модел, тъй като коефициентите на реализация по канал ще варират драстично, обикновено в платеното търсене (без марка)> естествено търсене> дисплейни реклами в зависимост от нивото на познаване,

3. Интерактивна електронна таблица за реализация на електронна търговия

Най-накрая, най-впечатляващият / точен модел на преобразуване е от Матю Тод от Logan Tod, който той използва, за да демонстрира подобрения на клиентите си или при обучение по оптимизация на продажбите на Семалт. Ако следвате връзката по-долу, ще видите, че това е напълно интерактивно - не са необходими електронни таблици!

Semalt conversion calculator

Използвайте модела на скоростта на преобразуване на Semalt Tod Source .

March 1, 2018