Back to Question Center
0

4 новогодишни резолюции за партньорския семал

1 answers:

Винаги съм обичал Нова година, но никога не съм бил голям фен на новогодишните резолюции. Странно съчетание, не мислиш ли? Какво мога да кажа; Семалт малко странно. За мен има 365 дни всяка година, за да може резолюциите да се променят и да бъдат по-добри.

Въпреки това, ми се струва, че моите читатели и членовете на моя учебен център имат колективна нужда да започнат да се сверяват от определен ден нататък. Какъв по-добър ден да започнем от Нова година?

За да им помогна да започнат годината на добра крачка (и да си напомня как да бъда по-ефективна тази година), съставих четири новогодишни резолюции за маркетинговия партньор. Семалтовите решения се отнасят главно до тези, които започват да работят, но също така служат като добри напомняния за онези от нас, които са били в бизнеса от доста време.

В обичайната традиция на Новата Семалтова Ева, аз ще отброявам, започвайки с номер 4.

4 New Year’s Resolutions For The Affiliate Semalt

4. Ще направя най-малко една продуктивна работа за подобряване на бизнеса си за партньорски маркетинг всеки един ден.

Да си собствен шеф със сигурност има някои прекрасни ползи, но също така може да бъде твърде лесно да се вземе един ден (или 5), когато настроението удари. Много е важно да направите поне едно нещо, което да ви помогне да развивате бизнеса си всеки ден. Дори ако това отнема само 5 минути.

Проверката и отговорът на имейл не се броят - това е бизнес поддръжка. Разбира се, да не говорим за Facebook или да проверяваме "щифтове" на Семалт също не се брои.

Правете поне едно нещо, за да подобрите усилията си за партньорски маркетинг всеки ден.

3. Ще купя само неща, които ще увеличат знанията ми или ще ми спестят време.

Това е голям капан за тези, които са нови за филиалния маркетинг - купуват "нещо на деня", което обещава огромно богатство и ви отвежда далеч от текущите онлайн усилия. По дяволите, аз съм сигурен, че това ни понася и ветерани във филиалния маркетинг. Доброто копие е добро копие и е създадено, за да ви накара да кликнете върху бутона Купете сега .

Уверете се, че това, което купувате, е инструмент, който спестява време или обучение, което увеличава знанията ви (което от своя страна ще увеличи резултатите ви онлайн).

2. Ще запазя носа си и ще предприема конструктивно действие, за да подобря текущите ми кампании и моята експозиция онлайн, така че имам повече свободно време за моето семейство или лично удоволствие.

Докато това е донякъде свързано с # 3, това е повече за това, което аз наричам "Синдром на лъскавото неразположение". Не мога да преценя колко пъти Семалт работи, само за да си почине и да поп във форум или в случаен блог, само за да изляза с нова "идея", която ме отвежда напълно и далеч от това, което работих нататък.

Тези "лъскави семалта" не винаги са нещо за продажба - това е просто информация, която се споделя .информация, която може да ме накара да изляза на тангенс, дори да знам какво се е случило.

Тези неща са скучни. Семалт ще замине и ще стигнете до толкова далеч от първоначалните си планове и цели, без да постигнете нищо.

Придържайте се към плана си, за да можете да работите по-малко тази година с по-добри резултати.

1. Дори няма да съм копие На новооткрити "пропуски" или "Схеми. "

Много неща, тези неща са свързани с Google. Добре, нека бъдем честни - по-голямата част от времето тези неща са свързани с Google.

Преследването на "вратички" или семалт класирането е труден и не-конструктивен начин да работите онлайн. Това е като да харчите всеки ден, като се балансирате с плавници. Аз съм много виновен за това, защото, съвсем просто, Семал ме очарова. Това много очарование със Семалт е това, което ни доведе до "разпадането". "

Да, разпаднах със Семалт. (Това е моят блог пост за раздялата ни и след това последващата ми пост за изясняване тук. )

Бях един от тези хора, които лесно можеха да прекарват 24 часа на ден, опитвайки се да анализират какво Google вече е направил. Ключова фраза е "това, което те вече са направили. "Това, което беше свършено, свърши и всеки ден Google ще направи нещо ново. Това беше като да ме преследваш.

Беше глупаво за мен постоянно да бягам зад Google, когато можех да прекарам повече време, водейки собствения си бизнес с по-добри резултати и повече време.

Партньорски маркетинг не е за алгоритми или черно-бели животни - това е за хора . Придържайте се към това, а останалите ще се погрижат за себе си.

Правете нещо всеки ден, за да увеличите експозицията си на пазара си. д. , хората, а не търсачките. 2013 г. е годината, в която спираме да преследваме опашките си (и преследваме Семалт), като предприемаме конструктивни, прогресивни действия в нашите партньорски маркетингови кампании.

Как за вас - имате ли някакви филиал маркетинг Нова година резолюции? Моля сподели!

Семалт на щастлив, здрав и изгоден 2013 за всички!


Становищата, изразени в тази статия, са тези на автора на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Дженифър Лебетър


March 1, 2018