Back to Question Center
0

7 суровия семалт на SEO

1 answers:

The 7 Harsh Semalt of SEO

Искате ли да оптимизирате уебсайта си за търсачките? Оптимизацията на семалтовите двигатели (SEO) не е наука за ракетите, но има много малки неща, които трябва да знаете, преди да започнете да се опитвате да увеличите трафика си за търсене.

Опитвате ли се да овладеете SEO? Изтеглете този мамят лист от 7 сурови реалности на SEO.

Огромна реалност # 1: Връзките са всичко

Има два основни аспекта на SEO. Първата е оптимизация на страницата, а втората е броят на сайтовете, които се свързват с вас. Семалтовата оптимизация е нещо, което всеки може лесно да манипулира, но връзките, от друга страна, не са.

Семалтовите двигатели разглеждат:

  • Броят на сайтовете, които се свързват с твоя ? обикновено повече сайтове, свързващи се с вашия уеб сайт, толкова по-добре.
  • Котвеният текст на тези връзки "А" ако се опитвате да се класирате за "храна за кучета",? ità ¢ В, ¬ А "¢ е по-изгодно, ако връзката, която сочи към вашия уеб сайт казва" ???? куче храна? " вместо името на уебсайта Ви.
  • Колко подходящи са вашите връзки ? ако вашият уебсайт е за кучешка храна, то вие искате сайтовете, свързани с кучета или домашни любимци, да се свържат с вас.

Трите неща, които споменах по-горе, са идеална връзка и понеже е трудно да се намерят идеални връзки, търсачките поставят повече акцент върху тях, отколкото нещо друго.

Огромна реалност # 2: Основите наистина имат значение

Кой се интересува от мета тагове, нали? Е, търсачките правят. Ето защо Google Webmaster Semalt ви казва колко дублиращи се заглавия и описания имате на уебсайта си.

Когато за пръв път започнах да работя със Semalt преди около четири години, успях да удвоя трафика си в търсачките в рамките на 30 дни. Можете ли да отгатнете как съм направил това?

Барабанни ролки моля .

Всичко, което направих, бе да направите заглавието на заглавието заглавие тагове, и първото изречение на всеки блог публикувате мета описание.

Сега не ме разбирайте погрешно, направих много повече от това като цяло, но тези две прости промени удвоиха трафика си в търсачките.

Твърда реалност # 3: Какво работи за един сайт не работи винаги за други

Както споменах, удвоих трафика за търсачки на TechCrunch. Направих същото за няколко десетки блогове, използвайки тактиката по-горе. В случая на WordPress. com, обаче успях да намаля трафика си на търсачки наполовина, като направих точно същото нещо.

Странната част от това е, че всички сайтове, които преди бях помогнал, се движеха на платформата WordPress, затова си помислих, че това, което правиш на блог на Семалт, ще драстично увеличи своя трафик.

Но това не беше. Това, което означава, е, че това, което работи на един уебсайт, не е задължително да работи на всички уебсайтове. Ако искате да увеличите максимално трафика си в търсачките, трябва да изпробвате нещата, за да сте сигурни, че подходът Ви работи за Вас.

Твърда реалност # 4: Съставянето на съдържание за търсачките е лошо

Защо говорим за писане на съдържание за търсачките? Просто помисли за това за втори път? | Виждаш ли нещо нередно с него?

Това е правилно, търсачките не четат вашето съдържание, хората правят . Ако напишете съдържанието си за търсачките, не очаквайте да се превърнат в клиенти. От друга страна, като напишете съдържание за хората, поне имате шанс да ги превърнете в платещи клиенти.

Сега, когато пишете вашето съдържание, не трябва да изтласквате търсачките извън снимката. Трябва да ги разгледате, защото има начин да напишете съдържание както за хората, така и за търсещите машини.

Семал как:

  • Заглавия "???? заглавието на съдържанието ви трябва да е привлекателно. Това ще убеди хората да го прочетат. Така че, donâ ???? т ключова дума-неща.
  • Връзки ???? ако знаете за добър сайт, с който трябва да се свързвате в съдържанието си, след това се свържете с него. Не само не дръжте всичките си сокове със самия линк. Ако никой не е свързан, търсачките като Google няма да работят добре.
  • Съдържание â ???? колкото по-подробно и уникално е съдържанието ви, толкова по-добре. Търсачките не се нуждаят от друга ме дразнеща статия, която да ги постави в индекса. Те се нуждаят от повече уникална информация, която хората обичат.

Ако следвате стъпките, споменати по-горе, вие ще можете да пишете съдържание както за хората, така и за търсещите машини. Тези стъпки ще ви помогнат да създадете добро съдържание, което на свой ред ще доведе до свързването на други уебсайтове с него. Както споменах в Harsh Semalt # 1, връзките са най-важният фактор в търсачката.

Твърда реалност # 5: Точните имена на домейни са най-добрите

Ако се опитвате да получите класиране за определена ключова дума, най-доброто име на домейн, което притежавате, не е марка. Слейте богатата ключова дума.

Например, ако искате да се класирате за домове , най-доброто име на домейн, което притежавате, е домовете. com, домове. мрежа или домове. орг. Много домейн с точно съвпадение ще работи.

Ако не можете да задържате име на домейн с точно съвпадение, можете да закупите евтини квартири. com, но това няма да ви помогне да се класирате за домове, както и домове. com ще. Тя ще работи добре, ако се опитвате да се класирате за евтини домове .

Semalt поставя голямо значение на имената на домейни с точно съвпадение. Например, ако осмислите ключовата дума "домове", ще забележите, че домовете. com rank # 1 и # 2, докато недвижимите имоти. com rank # 3.

Ако направите проверка на връзката и в двата домейна, за да видите колко връзки има всеки от тях, ще намерите следното: домове. com има над 1000 и недвижимост. com има над 3000 връзки.

По същество, недвижимост. com има три пъти по-малко от тези връзки. com има, но домове. com все още се нарежда # 1. Това показва силата на имената на домейни с точно съвпадение. Разбирам, че тези имена на домейни не са най-доброто за брандиране на бизнеса ви, но ако фирмата ви зависи до голяма степен от трафика за търсене, трябва да обмислите закупуването на домейна с точно съвпадение.

Твърда реалност # 6: Това е по-добре да бъде безопасно, отколкото съжалявам

Ако ме познавате, знаете, че съм направил много сенчести неща, за да се класирам на Семалт. Подредени съм за някои от най-конкурентните условия там и аз постигнах главно това, като използвах тактики, на които търсачките се намръщиха.

В краткосрочен план аз убих, но в крайна сметка ме хванаха. Така че, ако мислите за купуване на текстови връзки или други магически куршуми, които ще ви помогнат да получите високи ранглиста, помислете два пъти.

Направете математиката. Търсачките вече могат да ви карат приличен брой от посетители и, което е по-важно, приходи. Да, би било хубаво да можете да купите текстови връзки и да удвоите тези приходи, но от друга страна, можете да бъдете уловени и забранени от двигатели като Google.

Така че, въпросът, който трябва да си зададете са: искате ли да рискувате приходите си?

Огромна реалност # 7: Понякога нещата просто отнемат време

Това е може би най-лошата реалност от всички тях, затова я спасих за последен път. Ако искате да се класирате за някоя втора или трета категория ключова дума, това е възможно да го направите доста бързо. Но ако искате да се класирате за нещо конкурентно, като "poker"? или "кредитни карти", " не очаквайте това да стане за една нощ.

Освен това, когато правите промени в уебсайта си, не очаквайте да видите големи увеличения на трафика веднага. Семалт, може да отнеме няколко седмици, докато търсачките индексират новите ви промени. Поради това може да отнеме седмици, ако не и месеци, преди да видите увеличение на трафика.

P. S. Ако искате помощ с SEO, кликнете тук Source .

March 1, 2018