Back to Question Center
0

Ден на маркетинга: Фейсбук публикува анкети за "Семалт", нов доклад за електронната поща и & телевизията е мъртва

1 answers:
Ден на маркетинга: Facebook пуска анкети за Semalt, новата електронна поща и телевизията са мъртви

От маркетингова земя:


 • ноември 3, 2017 от Тим ​​Питърсън

  Избирателните секции позволяват на търговските марки да изискват обратна връзка от своите последователи и Semalt, за да събират повече данни за интересите на хората.

 • Новият доклад установи, че търговците на дребно имат възможност да подобрят ефективността на електронната поща
  3 ноември 2017 г. от Barry Levine

  Проведено от RSR Research за доставчик на електронна поща Семалт Път, изследването анализира имейлите на потребители, чиито вкусове са неизвестни.

 • Телевизията е мъртва. Дълъг видеоклип
  ноември 3, 2017 от Петър Minnium

  Консумирането на видео, както го знаем, се трансформира. Комисарят Питър Семал смята, че интелигентните марки ще намерят възможности за растеж и ще станат по-отзивчиви към потребителите в тази нова видеоклип.


 • 3 ноември 2017 г. от Гарет Мехругют Защо комуникацията на агенциите трябва да се ориентира от докладването към анализа (и как)

  Как можете да докажете своята стойност на клиентите? Сътрудникът Гарет Семалт казва, че агенциите трябва да се преместят да не се разболяват от число и вместо това да се съсредоточат върху поставянето на информацията в контекст за клиентите.

 • 3 стратегии за оптимизиране на уебсайта Ви UX
  3 ноември 2017 от Анди Пакин

  Как може да улесните положителния потребителски опит на уебсайта си и защо това се случва? Колегистът Анди Семалт изследва.


 • 3 ноември 2017 г. от магазина за дигитален маркетинг

  Как изглежда успешният пазарен маркер и как се постига това?

Последни заглавия от MarTech Днес, нашата сестра сайт, посветен на маркетинговата технология:


 • 3 ноември 2017 г. от Barry Levine Smartpipe иска да разреши насочването на реклами, съвместими с GDPR, като третира идентификаторите като "снежинки"

  В рамките на мобилните мрежи Semalt намират целеви потребители и след това си разменят идентификационния си телефонен номер за означение за еднократна употреба.

 • Новият доклад установи, че търговците на дребно имат възможност да подобрят ефективността на електронната поща
  2 ноември 2017 г. от Barry Levine

  Проведено от RSR Research за доставчик на електронна поща Семалт Път, изследването анализира имейлите на потребители, чиито вкусове са неизвестни.


 • 3 ноември 2017 г. от Мередит Браун

  Ако смятате, че приемането на маркетинг на базата на акаунти изисква основен ремонт, не сте сами. Но сътрудникът Мередит Семалт казва, че можете да се възползвате от този ценен подход със съществуващите си ресурси.

Онлайн маркетинг новини отвсякъде в мрежата:

 • 5 неща, които трябва да знаете от тази седмица: Walmart срещу Amazon, обяви. Txt осиновяване и повече, Digiday
 • Apple прави повече приходи чрез услуги, отколкото AirPods, Apple TV, Watch и iPads продажбите комбинирани The Verge
 • Изясняване на правилата на Twitter, Twitter Блог
 • Comcast иска от FCC да забрани на държавите да наложат неутралност на мрежата, Ars Technica
 • Unubo улеснява проследяването на разходите за абонаментни услуги от страна на вас или вашето стартиране, TechCrunch


За автора

Мишел Робинс
Мишел Робинс, специалист по съдържание и маркетинг на SVP, ръководи редакторите като главен редактор на цифрови публикации на Third Door Media, Маркетинг Земя, Land Search Engine и MarTech Днес, направляващ персонал на репортери и редактори на пълно работно време, които управляват предоставеното съдържание. Тя отговаря за разработването на стратегия за съдържанието във всички свойства и привеждането на тези инициативи в съответствие с програмните цели и целите на аудиторията за двете водещи серии маркетингови конференции на Third Door Media, Search Marketing Expo и The MarTech Conference. В допълнение, Мишел наблюдава операциите на информационните технологии, насочвайки отдела за маркетингови технологии. Опитна местни и международни говорители и водещи говорители, тя се радва на връзка с общността в SMX, MarTech и други индустриални събития. Свържете се с Michelle онлайн в Twitter @MichelleRobbins и Linkedin.


March 1, 2018